Oeps, jouw aangeklikte link loopt dood

Wat vervelend: je hebt in Google of in een andere zoekmachine een combinatie van zoekwoorden ingevuld. Vervolgens heb ik je op een link naar mijn website geklikt. In het verleden bestond deze pagina wel. Nu niet meer. Ik heb de pagina verwijderd of een andere naam gegeven. Soms duurt het even voordat alle gemaakte online sporen verdwenen zijn. Ik heb ook goed nieuws: je bent wel op de goede website, nu alleen de juiste pagina nog.

Sorry, deze webpagina bestaat niet

Heb je een tikfout of een spelfout in de URL gemaakt? Een letter of een leesteken meer of minder, heeft soms grote gevolgen. De pagina die je wil bezoeken, komt niet tevoorschijn. Geen probleem. Een foutje maken is menselijk. Als je een copywriter zoekt, ben je aan het juiste online adres. Kijk rustig even rond. Vul een contactformulier in. Vraag een digitaal inspiratieboekje aan. Of bel me voor extra tekst en uitleg. Ik help je graag verder.

Neem contact op

Kun je op deze website niet vinden wat je zoekt? Neem dan via onderstaand nummer contact op. Ik help je graag verder.

Waar kan ik je mee helpen?

Met Andries tekst, training & Advies help ik ondernemers om hun ideeën te verwoorden. Op papier, op het beeldscherm en bij presentaties. Om verleidelijk te schrijven, kies ik als copywriter voor de kruisbestuiving van een aantal disciplines:

  • Herkenbaarheid: zet jezelf op de kaart met personal branding
  • Originaliteit: maak met creatief denken een vertaalslag in woorden en beelden
  • Zichtbaarheid: plaats met content marketing waardevolle content
  • Authenticiteit: zorg met persoonlijke verhalen (storytelling) voor inzicht, draagvlak en verbinding
  • Vindbaarheid:  waarborg met SEO dat je online vindbaar en zichtbaar bent

Gratis: 5 redenen om Storytelling te gebruiken

Wil je de plakkracht van persoonlijke verhalen inzetten in je zakelijke communicatie? Abonneer je op Plakkracht: de digitale tips van Andries tekst, training & advies. En ontvang als welkomstcadeau het e-book ‘Niet zeiken, vertel verhalen’. Een persoonlijk ‘zeikverhaaltje illustreert elke reden.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.