SEO-copywriter nodig in de regio Eindhoven?

Samenwerken met een ervaren freelance SEO-copywriter? Graag bedenk ik voor jouw bedrijf creatieve concepten en zet ik de bijbehorende copy op papier. Als copywriter, webschrijver en storyteller schrijf ik beklijvende teksten. Prettig om te lezen. Gemakkelijk om te onthouden. Ideaal om door te vertellen. En prima vindbaar in Google door de focus op zoekwoorden en SEO.

SEO-copywriter voor commerciële teksten

Voor elke interessante commerciële tekst klim ik graag in de pen. Ook voor jouw webteksten, blogs, mailings en folders. Mijn doelstelling ligt zowel op vindbaarheid als conversie en meer rendement. Als SEO-copywriter schrijf ik vanuit Veldhoven voor ondernemers in de regio Eindhoven – Tilburg – Den BoschHelmond. Interesse? Bel (06) 53 22 60 82 klik op onderstaande button om een afspraak te maken.

Wat doet een SEO-copywriter?

Copywriting is het schrijven van teksten. De afkorting SEO staat voor Search Engine Optimalization of zoekmachineoptimalisatie in het Nederlands. Een SEO-copywriter schrijft dus teksten om een website beter vindbaar te maken in zoekmachines als Google. Professionele SEO-teksten geven niet allen een impuls aan je online vindbaarheid. Als SEO-copywriter versta ik ook de kunst om bezoekers te verleiden om informatie aan te vragen, te abonneren op een digitale nieuwsbrief of een e-book te downloaden. Een geoptimaliseerde website zorgt dus voor meer conversie en rendement of omzet. Kortom: SEO-copywriting transformeert bezoekers in klanten. Wil jij ook meer omzet halen uit je website?

Samenwerken met de Kwaaijongens?

Als SEO-copywriter werk ik intensief samen met de experts van Kwaaijongens. Binnen dit collectief bundelen specialisten hun kennis en ervaring. Wil je een nieuwe website laten bouwen in WordPress ? Heb je behoefte om te sparren met internetstrategen of SEO-specialisten? Of zoek je een creatieve duizendpoot voor het ontwerp van een nieuwe huisstijl of een ervaren fotograaf voor een bedrijfsreportage. In online communicatie en content marketing zorgen de Kwaaijongens voor rebelse oplossingen die werken. Gegarandeerd.

Actueel portfolio

Regelmatig schrijf ik als SEO-copywriter voor opdrachtgevers in de regio Eindhoven. Graag geef ik een impressie van succesvol afgeronde teksten:

Gratis 11 krachtige blogtips

Zonder deze beproefde tips blijf je aanmodderen met je blog. Dat is toch zonde. Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Bloggen als krachtenspel’ als welkomstcadeau.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.

Copywriter Eindhoven - Hoe schrijf je goede webteksten

Hoe schrijf je goede webteksten?

Lees nu mijn blogartikel met 5 beproefde tips om hoger te scoren in Google. En ontdek dat webschrijven meer is dan schrijven voor zoekmachines alleen.

Wat zeggen tevreden klanten?

‘Ik heb André leren kennen toen ik net gestart was als ondernemer en een interessante workshop bij hem volgde over bloggen. Daarna ben ik André altijd blijven volgen. Toen mijn website toe was aan verandering, was het ook niet moeilijk wie ik zou vragen om mijn teksten te schrijven. André begreep precies wat ik wilde vertellen en heeft dat vertaald naar duidelijke teksten. Ik kreeg van een ondernemer daarna de opmerking: “wat heerlijk dat ik op jouw website meteen kan zien welke werkzaamheden jij uitvoert!” Missie meer dan geslaagd! Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Door omstandigheden reageerde ik niet altijd even snel, maar André had daarvoor begrip, waardoor ik me niet opgejaagd voelde.’

‘Ik heb André leren kennen als een bijzonder man met bijzondere teksten. Hij heeft in 2019 voor een project van ons de tekstuele invulling verzorgd. André kan aan jouw woorden een zodanig draai geven dat een ander ook begrijpt wat je wilt zeggen. Op een leuke manier, gevat, specifiek, bondig maar voldoende beschrijvend. In mijn ogen gewoon goed dus! Daarnaast is het een plezierige man in de omgang die wij ook als persoon in een bijzondere setting mee mochten maken. Hij is deze aanbeveling hartstikke waard!’

‘Andre heeft een belangrijke rol gespeeld bij de websites van Brouwers Reklame en Neon, het moderne ambacht. Hij heeft de websites gebouwd en de teksten geschreven. Ook houdt hij de online galerie met succesvolle projecten in neon, led en signing up to date. Verder plaatst hij regelmatig berichten op social media voor ons. We zijn erg tevreden over zijn creativiteit, flexibiliteit en meedenken in oplossingen.’

Laat je regelmatig online teksten schrijven? Profiteer van onderstaande abonnementen

Abonnement voor blogs schrijven

Met bloggen deel je kennis, bouw je een expertstatus op en geef je de SEO van je website een impuls. Wil je me als ghostblogger inschakelen? Profiteer dan van een van de blogabonnementen.

Abonnement Content marketing

Via content marketing deel je waardevolle content om potentiële klanten aan te trekken. Ontbreekt de tijd, creativiteit of vaardigheid om content te creëren en te delen? Neem een abonnement.

Abonnement voor landingspagina’s

Schrijf content op basis van gerichte zoekwoorden. Zorg dat potentiële klanten doorklikken naar de juiste pagina’s. Profiteer van een van de abonnementen voor het schrijven van landingspagina’s.