Besteed contentcreatie uit 

Voor de online positionering van Evercare is het goed om de zakelijke updates op LinkedIn een consequente, herkenbare online uitstraling te geven. Herkenbaarheid zorgt voor zichtbaarheid en interactie. Uiteraard kun je de creatie en de plaatsing van deze berichten zelf voor je rekening nemen. Ontbreekt de tijd, prioriteit of creativiteit voor deze updates? Besteed het bedenken, maken en plaatsen dan uit aan een ervaren tekstschrijver. Let’s stick together met Andries tekst, training & advies.

Voordelen uitbesteden contentcreatie

Karel en Bram, plukken jullie met Evercare de vruchten van een abonnement op contentcreatie? Graag zet ik de 6 belangrijkste voordelen van uitbesteden op een rij:

  • Tijd en prioriteit om zelf te ondernemen
  • Continue stroom van berichten op social media
  • Creativiteit in tekst en beeld
  • Berichten op basis van algoritme LinkedIn (combinatie van afbeelding, tekst hashtags en link in reactie op bericht)
  • Sparringpartner voor je (online) communicatie
  • Online communicatie op basis van strategie en contentagenda

Abonnement op uitbesteden contencreatie

Wil je graag consequent en herkenbaar communiceren via LinkedIn? Neem dan een social media abonnement bij Andries tekst, training & advies. Behalve voor social media kun je me ook inschakelen voor de rest van de online communicatie van Evercare. Denk aan blogartikelen, landingspagina’s of een digitale nieuwsbrief. Interesse? Bel (06) 53 22 60 82 of vul onderstaand contactformulier in om een afspraak te maken.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Alsjeblieft, 3 updates als cadeau

Als cadeautje heb ik 3 updates van Evercare in een herkenbare vormgeving gegoten. De lay-out sluit aan bij de uitstraling van de website. Zo krijg je een goede indruk van mijn werkwijze.