Online succes met een WordPress website van Kwaaijongens

Een professionele website is onmisbaar voor ondernemers. Is je huidige website aan vervanging toe? Of ben je net gestart en zoek je een deskundige partner voor het webdesign en de realisatie? Als SEO-tekstschrijver werkt Andries tekst, training & advies intensief samen met Kwaaijongens: een collectief van gepassioneerde experts die je de helpende hand reiken als je online succes wilt boeken. Speciaal voor ZZP’ers, MKB, starters, stichtingen en verenigingen biedt Kwaaijongens een krachtige oplossing: een professionele website in WordPress.

Diverse pakketten, afhankelijk van jouw wensen

Afhankelijk van je wensen gaan de professionals van Kwaaijongens met je WordPress website aan de slag. Je kunt kiezen voor diverse pakketten. Bij het eerste pakket verzorgt Kwaaijongens een veilige installatie en maken we een beheeraccount en e-mailadressen aan. Met de bouwstenen van een beproefde WordPress-template ga je zelf aan de slag. Bij het laatste pakket ontwerpen en bouwen we website in de huisstijl van je bedrijf en leveren we een goed vindbare, professionele website op. Let op: bovengenoemde tarieven zijn exclusief  de maandelijkse hosting die je aan Kwaaijongens betaalt.

12 experts voor je website, 25 jaar ervaring met online resultaat

Wil je het onderste uit de kan halen met je WordPress website? Schakel dan één of meerdere Kwaaijongens in om een impuls te geven aan je online presentatie, vindbaarheid en succes. Kwaaijongens heeft de volgende expertises in huis:

  • Ontwikkeling huisstijlen en logo’s
  • Fotografie
  • Online copywriting of tekstredactie
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachineadvertenties (SEA)
  • Online marketingstrategie

Gratis 11 beklijvende tips

Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Gereedschap van de tekstschrijver’ als welkomstcadeau: 10 gereedschappen met plakkracht en 1 uitsmijter.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.

Website in lijn met huisstijl

Je krijgt een WordPress website die 100% in lijn is met je huisstijl, op basis van een op maat gesneden template.

Geschikt voor tablet en mobiele telefoon

Je WordPress website is vanzelfsprekend responsive en dus geoptimaliseerd voor computer, tablet en mobiele telefoon.

Inclusief Google Maps

De WordPress website bevat een kaart van Google Maps, zodat bezoekers in één oogopslag zien waar je bedrijf gevestigd is.

Ondersteuning

Je kunt rekenen op een helpende hand bij prangende vragen: telefonisch of op locatie.

Prima vindbaar in Google

Je website is goed vindbaar in Google op gewenste zoekwoorden, we melden je website aan en je ontvangt advies.

Social Media

Wil je actief zijn op Social Media? Maak gebruik van de standaard ingebouwde en handige sharing-icoontjes voor sSocial Media.