Workshop Bloggen = Boeien, Begrijpen & Beklijven

Bloggen is helemaal ‘hot’. Met een blog deel je kennis en bouw je autoriteit op. Bloggen is dé manier om aan je personal of corporate branding te werken. En bloggen is onmisbaar voor SEO of je vindbaarheid in Google. Vraag je je af of jouw blogposts wel gelezen worden? Geef je dan op voor de workshop ‘Bloggen = Boeien, Begrijpen & Begrijpen’: een beproefde methodiek om in 3 stappen te bloggen als een professional.

Incompany training en open inschrijving

De incompany workshop Bloggen werpt haar vruchten af voor  bedrijven die met bloggen willen starten. De ideale groepsgrootte is 4 – 6 collega’s. 2 keer per jaar organiseert Andries tekst, training & advies ook een open-inschrijftraining bij Seats2Meet op Strijp-S in Eindhoven. De volgende workshop Bloggen = Boeien, Begrijpen & Beklijven staat gepland voor het najaar van 2023. De datum wordt na de herfstvakantie bekend gemaakt.

  • Locatie: Seats2Meet Strijp-S, Eindhoven
  • Doelgroep: zowel startende als meer ervaren bloggers
  • Aantal deelnemers: 6 – 8
  • Tijdstip: van 9.30 – 16.30 uur
  • Huiswerk: 2 blogs met een omvang van 350 – 500 woorden
  • Kosten: 149 euro (inclusief koffie, thee, water en een uitgebreide lunch)

Korte inhoud workshop Bloggen

De beproefde hink-stap-sprong Bloggen = Boeien, Begrijpen & Beklijven’ is geïnspireerd op de BBB-training voor vrouwen in de sportschool. Daar staat deze afkorting voor ‘Buik, Billen & Bovenbenen’. De 3 B’s zijn ook ideaal als je de conditie en kracht van je blogs wilt verbeteren. Denk aan zeggingskracht, verbeeldingskracht en plakkracht.

Resultaat workshop Bloggen

De incompany workshop ‘Bloggen = Boeien, begrijpen & beklijven’ is geen schrijftraining. Tijdens de workshop beoordeel je 2 zelfgeschreven blogposts aan de hand van een aantal criteria. Je geeft feedback op teksten van collega’s. En je krijgt volop tips & trucs om de zeggingskracht van je blogposts te vergroten. Aan het einde van de workshop beschik je over een gereedschapskistje met direct toepasbare tools.

Gratis 11 krachtige blogtips

Zonder deze beproefde tips blijf je aanmodderen met je blog. Dat is toch zonde. Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Bloggen als krachtenspel’ als welkomstcadeau.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.

Boeien

Benut de kans op een eerste indruk. Leer opvallen in tekst én beeld.

Begrijpen

Schrijf begrijpelijke teksten, anders haken je lezers direct af.

Beklijven

Zorg dat lezers je ideeën, tips en stappenplannen ‘liken’ en verspreiden.