Tekstschrijver voor ICT nodig?

Als eigenaar van een ICT-bedrijf denk je in bits en bytes. Je kent het binaire stelsel als je broekzak. En je weet hoe je je moet uitdrukken in diverse programmeertalen.Je probeert complexe materie te vertalen in heldere, beklijvende taal. Alleen lukt het niet om van je website de backbone van je bedrijf te maken. Je brein staat op crashen. Ctrl-Alt-Del alles wat je tot dusverre gedaan. Stop met Googlen. De oplossing voor een vindbare website in begrijpelijke taal heb je nu gevonden.

Focus op vindbaarheid én conversie

Bezoekers scannen razendsnel de content van je website. Ze zoeken antwoorden op vragen of oplossingen voor problemen. Als SEO-tekstschrijver voor ICT-bedrijven richt ik mijn pijlen op vindbaarheid en conversie. Het gebruik van de juiste zoekwoorden zorgt ervoor dat je vindbaar bent. Daarnaast focus ik op conversie. De buttons voor bellen, mailen, abonneren, aanvragen of doorklikken noemen ze banaan op je website. Beschikt elke webpagina van jouw website over zo’n unieke ‘banaan’? Interesse in samenwerken? Vanuit Veldhoven schrijf ik voor ICT-bedrijven in de regio Eindhoven Tilburg Den BoschHelmond.

SEO-teksten voor ICT-bedrijven

Als je te veel vanuit de techniek denkt, snappen potentiële klanten je boodschap niet. Jouw wensklant is immers op zoek naar een geautomatiseerde oplossing voor een probleem of handeling. Dat kan een systeem of netwerk zijn om samen te werken of een applicatie om het werk te vergemakkelijken. Ben jij met je ICT-bedrijf voldoende zichtbaar en vindbaar op de digitale snelweg? En als bezoekers op je website komen, begrijpen ze dan wat je doet en waarom ze jouw bedrijf moeten inschakelen. Als SEO-tekstschrijver schrijf ik jouw verhaal in heldere taal: beeldend, begrijpelijk en vindbaar.

Voorbeelden websites ICT & Automatisering

Nieuwsgierig naar de teksten die ik voor websites van ICT-bedrijven geschreven heb? In onderstaand overzicht geef ik als tekstschrijver voor ICT een impressie van de gerealiseerde webteksten. Via de hyperlink kom je rechtstreeks op de betreffende sites.

Gratis 11 beklijvende tips

Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Gereedschap van de tekstschrijver’ als welkomstcadeau: 10 gereedschappen met plakkracht en 1 uitsmijter.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.

Laat je regelmatig online teksten schrijven? Profiteer van onderstaande abonnementen

Abonnement voor blogs schrijven

Met bloggen deel je kennis, bouw je een expertstatus op en geef je de SEO van je website een impuls. Wil je me als ghostblogger inschakelen? Profiteer dan van een van de blogabonnementen.

Abonnement Content marketing

Via content marketing deel je waardevolle content om potentiële klanten aan te trekken. Ontbreekt de tijd, creativiteit of vaardigheid om content te creëren en te delen? Neem een abonnement.

Abonnement voor landingspagina’s

Schrijf content op basis van gerichte zoekwoorden. Zorg dat potentiële klanten doorklikken naar de juiste pagina’s. Profiteer van een van de abonnementen voor het schrijven van landingspagina’s.