Uitverkiezing Beste tekstschrijver van Nederland

Wie zijn de beste tekstschrijvers van Nederland? Om een overzicht van de meest kundige tekstschrijvers samen te stellen, heeft BedrijvenConsultant de belangrijkste Nederlandse tekst-professionals beoordeeld op hun competenties. Nieuwsgierig naar het resultaat? Bekijk nu de Nederlandse top 10 beste tekstschrijvers. Of lees hieronder het juryrapport.

Een echte taalvirtuoos

Andries (André Driessen) is een sublieme tekstschrijver en staat terecht op #1. Zijn teksten zijn een lust voor ieder oog. Hij schrijft zo goed en met zoveel gevoel voor tekstoverdracht, dat de boodschap bij iedere lezer blijft hangen. Of het nu gaat bij inspiratie voor een presentatie of om de vindbaarheid op Google: Andries weet er raad mee.

Abonnementen

Wat Andries zijn werk onder meer interessant maakt, is dat je bij hem abonnementen kunt afsluiten. Hij biedt abonnementen aan voor het schrijven van blogs, voor content marketing en voor landingspagina’s.

Blogs

De blogs van Andries zijn de perfecte manier op zichtbaar te geraken op Google en Andries schrijft ze alsof ze van jouw hand zijn. Voor velen is het schrijven van een blog een blok aan het been. Andries biedt speciale strippenkaarten aan, zodat je je niet meer druk hoeft te maken om je blog.

Boeien, begrijpen & beklijven

In zijn schrijven maakt Andries gebruik van drie speerpunten waarop hij zicht focust. Het moet de lezer ten eerste boeien. Ten tweede zijn Andries’ teksten goed te begrijpen voor iedere lezer. Zijn derde speerpunt is het beklijven van de teksten, het geschrevene moet de lezer bijblijven.

Aanrader

In zijn schrijven maakt Andries gebruik van drie speerpunten waarop hij zicht focust. Het moet de lezer ten eerste boeien. Ten tweede zijn Andries’ teksten goed te begrijpen voor iedere lezer. Zijn derde speerpunt is het beklijven van de teksten, het geschrevene moet de lezer bijblijven.

Wat zeggen tevreden klanten

Wat zeggen tevreden opdrachtgevers?

Nieuwsgierig wat klanten zeggen over de teksten, concepten en workshops van André Driessen?

Abonnement voor blogs schrijven

Met bloggen deel je kennis, bouw je een expertstatus op en geef je de SEO van je website een flinke impuls. Wil je me als ghostblogger inschakelen? Profiteer dan van een van de blogabonnementen.

Abonnement Content marketing

Via content marketing deel je waardevolle content om potentiële klanten aan te trekken. Ontbreekt de tijd, creativiteit of vaardigheid om content te creëren en te delen? Neem een abonnement.

Abonnement voor landingspagina’s

Schrijf content op basis van gerichte zoekwoorden. Zorg dat potentiële klanten doorklikken naar de juiste pagina’s. Profiteer van een van de abonnementen voor het schrijven van landingspagina’s.

Abonnement voor Digitale nieuwsbrieven

Verleid klanten en prospects in digitale nieuwsbrieven om door te klikken naar waardevolle content op je website. Meet eerst de respons en onderneem daarna gerichte vervolgacties.