Oplossingen bedenken? Kom uit je comfort zone

De metamorfose van een rups naar een vlinder is een prachtige metafoor voor creatieve processen. Creativiteit komt je niet aanwaaien. Je wordt niet van de ene op de andere dag kleurrijk. Daar moet je wel iets voor doen. Wil je vleugels krijgen en boven jezelf uitstijgen? Reken af met routines en laat de automatische piloot los. Verlaat je comfort zone. De magie ligt daarbuiten. Ga je mee op zoek naar een communicatie-oplossing die bij jou past?

Wil je zelf ontpoppen tot kleurrijke vlinder?

Blijf je als ondernemer in je cocon zitten? Of wil je ontpoppen tot een kleurrijk en inspirerend persoon? Je metamorfose start met een goed concept. Interesse? Lees het blog ‘Communiceren als vlinder? Ontpop je als Rupsje Nooitgenoeg‘.

Copywriter voor concepten & copy

Als copywriter bedenk ik niet alleen opvallende concepten voor communicatietrajecten. Ik schrijf ook de bijbehorende teksten. Denk aan invalshoeken voor blogs, reclamecampagnes, social media updates, presentaties of direct mail. Zowel voor offline als online teksten zet ik graag mijn ervaring en expertise in. Daarbij kun je me inschakelen voor de volgende 5 disciplines:

Gratis 11 tips voor Elevator Pitch met plakkracht

Nieuwsgierig hoe je een Elevator Pitch met plakkracht bedenkt? Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Stijg boven je zelf uit’ als welkomstcadeau.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.