Leren schrijven of presenteren met overtuigingskracht?

Tijdens je opleiding heb je ongetwijfeld leren schrijven en/of of presenteren. Uit ervaring weet ik dat je beide vaardigheden met vallen en opstaan leert.  Als docent communicatie heb ik honderden studenten studenten overtuigend leren schrijven en presenteren. Met plezier gaf ik 7 jaar de vakken ‘Helder formuleren’, ‘Sollicitatiebrieven schrijven’, ‘Wervend schrijven’ en ‘Overtuigend presenteren’. Het was elk jaar weer een uitdaging om HBO-studenten aan te sporen hun communicatieve talenten te benutten. Soms vielen de resultaten tegen. Geen probleem. Met prikkelende opdrachten en aanmoedigingen hielp ik ze weer in het zadel. De ervaringen die ik op Fontys Hogescholen heb opgedaan, benut ik nu in mijn workshops voor ondernemers.

Trainingen overtuigend schrijven en presenteren

Het trainingsaanbod van Andries tekst, training & advies bestaat uit de volgende workshops:

Persoonlijke verhalen prikkelen en beklijven

Storytelling en personal branding lopen als een rode draad door de de trainingen die Andries tekst, training & advies ontwikkeld heeft. Durf jij 100% jezelf te zijn in je teksten en presentaties? Of heb je moeite om je stem te laten doorklinken? Alle trainingen kenmerken zich door veel interactie, uitdagende schrijf- en presentatieopdrachten, positieve opbouwende feedback, veel complimenten  en een ongedwongen sfeer waarin je fouten mag maken en jezelf kunt zijn. In deze entourage haal je onder begeleiding van André Driessen het beste uit je zelf.

Gratis: 5 redenen om Storytelling te gebruiken

Wil je de plakkracht van persoonlijke verhalen inzetten in je zakelijke communicatie? Abonneer je op Plakkracht: de digitale tips van Andries tekst, training & advies. En ontvang als welkomstcadeau het e-book ‘Niet zeiken, vertel verhalen’. Een persoonlijk ‘zeikverhaaltje illustreert elke reden.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.