Schakel SEO-copywriter in voor regio Eindhoven

Samenwerken met een ervaren freelance SEO-copywriter? Graag bedenk ik voor jouw bedrijf creatieve concepten en zet ik de bijbehorende copy op papier. Als copywriter, webschrijver en storyteller schrijf ik beklijvende teksten. Prettig om te lezen. Gemakkelijk om te onthouden. Ideaal om door te vertellen. En prima vindbaar in Google door de focus op zoekwoorden en SEO.

SEO-copywriter voor commerciële teksten

Voor elke interessante commerciële tekst klim ik graag in de pen. Ook voor jouw webteksten, blogs, mailings en folders. Mijn doelstelling ligt zowel op vindbaarheid als conversie en meer rendement. Als SEO-copywriter schrijf ik vanuit Veldhoven voor ondernemers in de regio Eindhoven – Tilburg – Den BoschHelmond. Interesse? Bel (06) 53 22 60 82 klik op onderstaande button om een afspraak te maken.

Wat doet een SEO-copywriter?

Copywriting is het schrijven van teksten. De afkorting SEO staat voor Search Engine Optimalization of zoekmachineoptimalisatie in het Nederlands. Een SEO-copywriter schrijft dus teksten om een website beter vindbaar te maken in zoekmachines als Google. Professionele SEO-teksten geven niet allen een impuls aan je online vindbaarheid. Als SEO-copywriter versta ik ook de kunst om bezoekers te verleiden om informatie aan te vragen, te abonneren op een digitale nieuwsbrief of een e-book te downloaden. Een geoptimaliseerde website zorgt dus voor meer conversie en rendement of omzet. Kortom: SEO-copywriting transformeert bezoekers in klanten. Wil jij ook meer omzet halen uit je website?

Verschil tussen een tekstschrijver en een copywriter?

De termen tekstschrijver en copywriter bestaan naast elkaar. In communicatie, marketing en reclame bestaan er belangrijke verschillen tussen beide disciplines. In het blog ‘Wat is het verschil tussen een tekstschrijver en een copywriter?‘ leg ik de belangrijkste verschillen uit. En geef ik ook van beide vakgebieden 3 voorbeelden van teksten die ik zelf geschreven heb. Aan het begin van mijn carrière wilde ik graag copywriter zijn, maar miste ik de creatieve en strategische bagage hiervoor. Met vallen en opstaan heb ik ervaring opgedaan, trainingen gevolgd en me verdiept in conceptueel denken.  Nu durf ik me met een gerust hart copywriter te noemen.

Samenwerken met de Kwaaijongens?

Als SEO-copywriter werk ik intensief samen met de experts van Kwaaijongens. Binnen dit collectief bundelen specialisten hun kennis en ervaring. Wil je een nieuwe website laten bouwen in WordPress ? Heb je behoefte om te sparren met internetstrategen of SEO-specialisten? Of zoek je een creatieve duizendpoot voor het ontwerp van een nieuwe huisstijl of een ervaren fotograaf voor een bedrijfsreportage. In online communicatie en content marketing zorgen de Kwaaijongens voor rebelse oplossingen die werken. Gegarandeerd.

Actueel portfolio

Regelmatig schrijf ik als SEO-copywriter voor opdrachtgevers in de regio Eindhoven. Graag geef ik een impressie van succesvol afgeronde teksten:

Gratis 11 krachtige blogtips

Zonder deze beproefde tips blijf je aanmodderen met je blog. Dat is toch zonde. Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Bloggen als krachtenspel’ als welkomstcadeau.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.

Copywriter Eindhoven - Hoe schrijf je goede webteksten

Hoe schrijf je goede webteksten?

Lees nu mijn blogartikel met 5 beproefde tips om hoger te scoren in Google. En ontdek dat webschrijven meer is dan schrijven voor zoekmachines alleen.

Laat je regelmatig online teksten schrijven? Profiteer van onderstaande abonnementen

Abonnement voor blogs schrijven

Met bloggen deel je kennis, bouw je een expertstatus op en geef je de SEO van je website een impuls. Wil je me als ghostblogger inschakelen? Profiteer dan van een van de blogabonnementen.

Abonnement Content marketing

Via content marketing deel je waardevolle content om potentiële klanten aan te trekken. Ontbreekt de tijd, creativiteit of vaardigheid om content te creëren en te delen? Neem een abonnement.

Abonnement voor landingspagina’s

Schrijf content op basis van gerichte zoekwoorden. Zorg dat potentiële klanten doorklikken naar de juiste pagina’s. Profiteer van een van de abonnementen voor het schrijven van landingspagina’s.