Op zoek naar ervaren SEO-copywriter in Eindhoven?

Samenwerken met een ervaren freelance copywriter? Graag bedenk ik voor jouw bedrijf creatieve concepten en zet ik de bijbehorende copy op papier. Als copywriter, webschrijver en storyteller schrijf ik beklijvende teksten. Prettig om te lezen. Gemakkelijk om te onthouden. Ideaal om door te vertellen. En prima vindbaar in Google door de focus op zoekwoorden en SEO.

SEO-copywriter voor commerciële teksten

Voor elke interessante commerciële tekst klim ik graag in de pen. Ook voor jouw webteksten, blogs, mailings en folders. Mijn doelstelling ligt zowel op vindbaarheid als conversie en meer rendement. Als SEO-copywriter schrijf ik vanuit Veldhoven voor ondernemers in de regio Eindhoven – Tilburg – Den Bosch – Weert. Interesse? Bel (06) 53 22 60 82 klik op onderstaande button om een afspraak te maken.

Wat is SEO-copywriting?

Copywriting is het schrijven van teksten. De afkorting SEO staat voor Search Engine Optimalization of zoekmachineoptimalisatie in het Nederlands. Een SEO-copywriter schrijft dus teksten om een website beter vindbaar te maken in zoekmachines als Google. Professionele SEO-teksten geven niet allen een impuls aan je online vindbaarheid. Als SEO-copywriter versta ik ook de kunst om bezoekers te verleiden om informatie aan te vragen, te abonneren op een digitale nieuwsbrief of een e-book te downloaden. Een geoptimaliseerde website zorgt dus voor meer conversie en rendement of omzet. Kortom: SEO-copywriting transformeert bezoekers in klanten. Wil jij ook meer omzet halen uit je website?

Samenwerken met de Kwaaijongens?

Als SEO-copywriter werk ik intensief samen met de experts van Kwaaijongens. Binnen dit collectief bundelen specialisten hun kennis en ervaring. Wil je een nieuwe website laten bouwen in WordPress ? Heb je behoefte om te sparren met internetstrategen of SEO-specialisten? Of zoek je een creatieve duizendpoot voor het ontwerp van een nieuwe huisstijl of een ervaren fotograaf voor een bedrijfsreportage. In online communicatie en content marketing zorgen de Kwaaijongens voor rebelse oplossingen die werken. Gegarandeerd.

Actueel portfolio

Regelmatig schrijf ik voor opdrachtgevers in Eindhoven teksten voor online of offline media. Graag geef ik een impressie van succesvol afgeronde teksten:

Gratis 11 beklijvende tips

Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Gereedschap van de tekstschrijver’ als welkomstcadeau: 10 gereedschappen met plakkracht en 1 uitsmijter.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailChimp. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van MailChimp

Laat je regelmatig online teksten schrijven? Profiteer van onderstaande abonnementen

Abonnement voor blogs schrijven

Met bloggen deel je kennis, bouw je een expertstatus op en geef je de SEO van je website een impuls. Wil je me als ghostblogger inschakelen? Profiteer dan van een van de blogabonnementen.

Abonnement Content marketing

Via content marketing deel je waardevolle content om potentiële klanten aan te trekken. Ontbreekt de tijd, creativiteit of vaardigheid om content te creëren en te delen? Neem een abonnement.

Abonnement voor landingspagina’s

Schrijf content op basis van gerichte zoekwoorden. Zorg dat potentiële klanten doorklikken naar de juiste pagina’s. Profiteer van een van de abonnementen voor het schrijven van landingspagina’s.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer