Op zoek naar ervaren copywriter in Eindhoven?

Samenwerken met een ervaren freelance copywriter? Graag bedenk ik voor jouw bedrijf creatieve concepten en zet ik de bijbehorende copy op papier. Als copywriter, webschrijver en storyteller schrijf ik beklijvende teksten. Prettig om te lezen. Gemakkelijk om te onthouden. Ideaal om door te vertellen. En prima vindbaar in Google door de focus op zoekwoorden en SEO.

Actueel portfolio

Regelmatig schrijf ik voor opdrachtgevers in Eindhoven teksten voor online of offline media. Graag geef ik een impressie van succesvol afgeronde teksten:

Copywriter voor commerciële teksten

Voor elke interessante commerciële tekst klim ik graag in de pen. Ook voor jouw webteksten, blogs, mailings en folders. Als copywriter schrijf ik vanuit Veldhoven voor ondernemers in de regio Eindhoven – Tilburg – Den Bosch – Weert. Interesse? Bel (06) 53 22 60 82 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.

Gratis 11 beklijvende tips

Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Gereedschap van de tekstschrijver’ als welkomstcadeau: 10 gereedschappen met plakkracht en 1 uitsmijter.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailChimp. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van MailChimp

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer