Je hebt je succesvol uitgeschreven voor Plakkracht

Jammer dat Plakkracht onvoldoende beklijft om geabonneerd te blijven. Blijkbaar inspireren mijn tweewekelijkse tips je te weinig. Je wilde alleen een e-book downloaden. Of je hebt je noot ingeschreven voor mijn digitale tips om je online zichtbaarheid, authenticiteit en originaliteit te verbeteren.

Opnieuw inschrijven?

Heb je spijt van je beslissing? En wil je de spreekwoordelijke kink in de kabel direct herstellen. Schrijf je dan opnieuw in voor Plakkracht. Gebruik hiervoor  het contactformulier aan de rechterkant. Twijfel je nog? Je mag deze stap ook in de toekomst zetten.

Bedankt

Is de kink in de kabel onherstelbaar? Geen probleem, bedankt je interesse toonde in de activiteiten, tips en tools van Andries tekst, training & advies.

Met vriendelijke Groet

André Driessen

Gratis: 5 redenen om Storytelling te gebruiken

Wil je de plakkracht van persoonlijke verhalen inzetten in je zakelijke communicatie? Abonneer je op Plakkracht: de digitale tips van Andries tekst, training & advies. En ontvang als welkomstcadeau het e-book ‘Niet zeiken, vertel verhalen’. Een persoonlijk ‘zeikverhaaltje illustreert elke reden.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.