Is bloggen een blok aan je been?

Blogs veroveren de digitale wereld. Achteloos achterover leunen is geen keuze meer. Overal klinkt het luid: ‘Gij zult bloggen’. Ervaren bloggers zullen beamen dat ze veel te danken hebben aan hun digitale pennenvruchten. Ben je geen ervaren schrijver, dan is bloggen geen ABC’tje, maar eerder een worsteling. Worstelen op papier of het beeldscherm is niet erg. Als je maar boven komt drijven. je kunt wel wat hulp gebruiken als bloggen een blok aan je been is.

Geef je blogs een krachtige impuls

Als tekstschrijver en (gast) blogger vergelijk ik bloggen graag met een krachtenspel, bestaande uit 10 krachten. Hoe meer je deze krachten inzet, hoe groter is de kans dat ze elkaar aanvullen en versterken. Heb je plannen om te gaan bloggen? Raap dan de moed bij elkaar en gebruik de inzichten van dit beproefde krachtenspel met verve.

Gratis 11 krachtige blogtips

Blijf niet aanmodderen met je blogs. Dat is zonde. Abonneer je op Plakkracht: de digitale tips van Andries tekst, training & advies. En ontvang als welkomstcadeau het inspiratieboekje ‘Bloggen als krachtenspel’.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.