Abonneer je op Plakkracht en ontvang GRATIS e-book

Pippi Langkous verwondert, inspireert en beklijft al generaties lang. Nog steeds is haar karakter springlevend. Op grappige wijze maakt ze het te bont. Kakelbont. Je kent ongetwijfeld haar beroemde uitspraak ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan’. Ook in je (online) presentatie kun jij als ondernemer veel meer dan je denkt. Als je het maar over een andere boeg gooit.

Geef Koenraads kleefpasta aan je presentatie

Ben jij als ondernemer gebrand op een authentieke uitstraling? Maak kennis met de 5 universele levenslessen van Pippi Langkous voor personal branding. En geef een flinke dosis Koenraads kleefpasta aan je persoonlijke communicatie. Weet je nog: Koenraad is de handelsreiziger uit de film ‘Pippi zet de boel op stelten’. Dankzij zijn kleefpasta kan Pippi ondersteboven over het plafond lopen of een auto laten rijden zonder wielen.

Gratis 11 tips voor personal branding

In ruil voor jouw naam en e-mailadres kun je het digitale inspiratieboek ‘De Plakkracht van Pippi’ GRATIS downloaden. Daarna ontvang je beklijvende tips over personal branding, storytelling en copywriting. In de eerste reactie staat de link om je te abonneren.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.