Vertel jij al een plakverhaaltje als je pitcht?

Is voor jou als ondernemer de Elevator Pitch ook een bekend fenomeen?  Vind je het lastig om tijdens netwerkbijeenkomsten in 1 minuut te vertellen wie je bent, wat je doet en wat je voor een ander kunt betekenen. Wat vertel je nu precies aan je toehoorders? Als storyteller ben ik overtuigd van de plakkracht van een pitch met een persoonlijk verhaal en/of een voorwerpje.

Pitchen zit in de lift

De Elevator Pitch is overgewaaid uit Amerika. Hier krijg je in de lift van een wolkenkrabber plusminus 60 seconden de tijd om de CEO van een bedrijf te overtuigen van jouw onmisbaarheid. In Nederland hebben we geen wolkenkrabbers. Wel zit het pitchen voor ondernemers in de lift. Het is dus belangrijk dat je in die 60 seconden een onvergetelijke indruk maakt.

Gratis 13 beklijvende tips + een uitsmijter

Laat de volgende keer je Elevator Pitch plakken en doorvertellen. Abonneer je op Plakkracht: de digitale tips van Andries tekst, training & advies. En ontvang als welkomstcadeau ‘Stijg boven jezelf uit’. Dit inspiratieboekje bevat 13 tips (plus een uitsmijter) om met storytelling plakkracht aan je pitch te geven.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.