Benut de plakkracht van storytelling

Waarom werkt storytelling zo goed, vraag je je misschien af? In het digitale inspiratieboek ‘Niet zeiken, vertel verhalen’ geef ik 5 goede redenen waarom mensen zoals jij en ik graag verhalen vertellen. Ook leg ik uit waarom een persoonlijk verhaal helpt als je een zakelijke boodschap over het voetlicht wilt brengen. Alle 5 de redenen illustreer ik met persoonlijke ‘zeikverhaaltjes’.

Beklijf met een persoonlijk verhaal

Als tekstschrijver, blogger en storyteller ben ik verslaafd aan verhalen vertellen. Overal en altijd zet ik de plakkracht van storytelling in. In mijn elevator pitch, in de blogs die ik schrijf (voor mezelf en voor klanten), in social media updates op LinkedIn, Facebook en Instagram, in de video’s die ik opneem en op YouTube plaats en tijdens de workshops en gastpresentaties die ik verzorg. Een goed opgebouwd verhaal is leuk om te vertellen en naar te luisteren. En bovendien makkelijk te onthouden én door te vertellen. Laat jij binnenkort ook je boodschap beklijven met behulp van een persoonlijk verhaal?

5 redenen om Storytelling in te zetten

Wil je de plakkracht van persoonlijke verhalen inzetten in je zakelijke communicatie? Abonneer je op Plakkracht: de digitale tips van Andries tekst, training & advies. En ontvang als welkomstcadeau het e-book ‘Niet zeiken, vertel verhalen, 5 redenen om Storytelling te gebruiken’.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.