Ervaren tekstschrijver in Eindhoven nodig?

Wees eens eerlijk: ben jij als ondernemer een handige duizendpoot die alles zelf doet? Je houdt wekelijks je administratie bij, je ontwerpt je logo, je bouwt je website, je vult elke kwartaal je omzetbelasting in en je schrijft zelf de teksten voor je website, nieuwsbrieven, blogs en social-media-updates. Als je zoveel ballen tegelijk in de lucht kunt houden, wens ik je veel succes. Misschien moet je je rol als ondernemer inruilen voor een rol als jongleur in het circus. Ik weet zeker dat het publiek jouw verrichtingen ademloos bekijkt. Heb je het gevoel dat je teveel hooi op je vork neemt, schakel dan externe professionals in. Als ervaren tekstschrijver in Eindhoven denk ik met je mee, luister ik naar je behoefte, geef een opbouwend advies en zet jouw boodschap op papier of op het beeldscherm.

Voordelen ervaren tekstschrijver inschakelen

Waarom zou je als ondernemer of communicatiedeskundige een ervaren tekstschrijver in Eindhoven in de arm nemen? Je hebt immers op de lagere school via de bekende methode ‘aap – noot – mies’ zelf leren schrijven. Over de rol van een professionele tekstschrijver bestaan veel misverstanden. Om deze vooroordelen te ontzenuwen heb ik 5 belangrijke voordelen op een rij gezet. Voor een compleet overzicht verwijs ik je graag naar het blogartikel ‘Freelance tekstschrijver inschakelen? 10 redenen om dit wel te doen‘. Wat mag je als ervaren tekstschrijver in Eindhoven van mij verwachten?

 • werpt een frisse blik op je boodschap, dankzij creatieve ingevingen en ideeën
 • denkt bij elk woord en bij elke zin kritisch na over spelling, stijl en grammatica
 • bedenkt alternatieve woorden, synoniemen of omschrijvingen voor clichés, jargon, containerbegrippen en inhoudsloze begrippen
 • snapt hoe je met de juiste woordkeuze lezers informeert, inspireert en overtuigt om tot actie over te gaan
 • zet zoekmachineoptimalisatie (SEO) in om je webpagina’s, blogs en landingspagina’s zichtbaar te maken

Veel meer dan een ervaren tekstschrijver alleen

Ben je als ondernemer al overtuigd van de meerwaarde van een ervaren tekstschrijver? Bedenk dat ik me in de afgelopen 20 jaar met veel meer dan alleen tekstschrijven heb beziggehouden. Vandaag de dag is teksten schrijven niet meer voldoende voor een beklijvende boodschap in begrijpelijke taal. Om jou als ondernemer te ondersteunen en te adviseren, zet ik de volgende disciplines in:

 • Personal branding: waarin onderscheid je je als ondernemer?
 • Content marketing: welke boodschap plaats je op welk tijdstip en via welk medium?
 • Creatief denken: welke ideeën, metaforen of invalshoeken zijn er nodig om onderscheidend te communiceren?
 • SEO: op welke zoekwoorden of combinaties van zoekwoorden wil je graag gevonden worden?
 • Storytelling: met welk persoonlijk verhaal geef je inzicht, creëer je draagvlak of  maak je verbinding met potentiële klanten
 • Tekstredactie: herschrijven of redigeren van je tekst op spelling, grammatica en stijl

Overzicht opdrachtgevers in Eindhoven

De afgelopen jaren ben ik als ervaren tekstschrijver in Eindhoven voor diverse ondernemers in de pen geklommen. Graag geef ik je een bloemlezing van succesvol afgeronde teksten:

Gratis 11 beklijvende tips

Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Gereedschap van de tekstschrijver’ als welkomstcadeau: 10 gereedschappen met plakkracht en 1 uitsmijter.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.

Ervaren tekstschrijver in Eindhoven

Laat je regelmatig online teksten schrijven? Profiteer van onderstaande abonnementen

Abonnement voor blogs schrijven

Met bloggen deel je kennis, bouw je een expertstatus op en geef je de SEO van je website een impuls. Wil je me als ghostblogger inschakelen? Profiteer dan van een van de blogabonnementen.

Abonnement Content marketing

Via content marketing deel je waardevolle content om potentiële klanten aan te trekken. Ontbreekt de tijd, creativiteit of vaardigheid om content te creëren en te delen? Neem een abonnement.

Abonnement voor landingspagina’s

Schrijf content op basis van gerichte zoekwoorden. Zorg dat potentiële klanten doorklikken naar de juiste pagina’s. Profiteer van een van de abonnementen voor het schrijven van landingspagina’s.