Geslaagde inschrijving voor Plakkracht

Leuk dat je je abonneert op PlakKracht. Over plusminus 10 minuten ontvang je een welkomstmail met de link om jouw aangevraagde e-book te downloaden. Als abonnee ontvang je voortaan regelmatig digitale tips om je (online) presentatie te verbeteren. Als copywriter houd ik me bezig met de kruisbestuiving tussen de volgende 5 disciplines: creatief denken, storytelling, personal branding, content marketing en SEO. Deze 5 disciplines kaart ik aan in Plakkracht.

Rubrieken Plakkracht?

PlakKracht bevat elke editie een greep uit de volgende rubrieken:

  • recente blogs
  • schrijf, stijl- en taaltips
  • specifieke tips voor creatief denken, personal branding, storytelling, content marketing en SEO
  • abonnementen en aanbiedingen
  • succesvol afgeronde tekstprojecten
  • ondernemers aan het woord
  • aankondigingen van workshops

Privacy en uitschrijven

Wil je de tips niet langer ontvangen? Geen probleem. Onder de mails staat een link waarmee je je kunt uitschrijven. Benieuwd hoe Andries tekst, training & advies omgaat met jouw gegevens en privacy? In mijn privacyverklaring geef ik hierover tekst en uitleg.

Informatie of afspraak

Heb je vragen over het onderwerp in Plakkracht? Schroom niet om contact met me op te nemen. Ik geef je graag meer tekst en uitleg, En wellicht kan ik voor je in pen klimmen om je helpen met creatief denken, personal branding, storytelling, content marketing, SEO en presenteren. Wil je hiervoor een afspraak maken? Vul dan het contactformulier hiernaast in.

Veel leesplezier en inspiratie.

Met vriendelijke groet,

André Driessen

(06) 53 22 60 82

tekstschrijver eindhoven

Hulp nodig?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.