Overtuigende communicatie: dé basis voor succesvolle acquisitie

Veel ondernemers steken hun tijd en energie vooral in verkopen. Pas in een later stadium investeren ze in hun merk en communicatie. Dat is jammer genoeg de omgekeerde volgorde. Een sterk merk is het fundament voor een heldere communicatie. Je bedrijf wordt zichtbaar en geloofwaardig als je merk vertrouwen uitstraalt en als iedereen hetzelfde verhaal vertelt. Als je aan deze voorwaarden hebt voldaan, is het moment aangebroken om met je acquisitie te starten.

Stem merk en communicatie op elkaar af

Samen met professionals in personal branding en sales vormt Andries tekst, training & advies een heilige drie-eenheid in het bedrijf Revenew. Onze pay-off luidt: ‘Merkbaar beter verkopen’.  We helpen ondernemers of MKB-bedrijven – zonder eigen verkoopafdeling – om de sales een impuls te geven. Om verder te komen, is het goed om enkele stappen terug te zetten. Gezamenlijk denken we eerst na over je onderscheidende vermogen. Deze uitstraling vertalen we in concrete communicatiemiddelen. Bij elkaar opgeteld vertellen ze een helder, toegankelijk verhaal. Zo leggen we in 3 stappen het fundament voor een betere verkoop.

Verbeter je communicatiekracht

Vallen je verkoopcijfers tegen? Of wil je je sales een krachtige impuls geven? Graag inventariseert en verbetert Revenew de communicatiemiddelen die je gebruikt. Daarbij kun je denken aan:

  • Offline communicatie: brochures, mailings en nieuwsbrieven
  • Online communicatie: websites, e-zines, blogs en social media
  • Persoonlijke communicatie: presentaties en verkoopgesprekken
  • Workshops: pitchen, bloggen en wervend schrijven

Merkbaar beter verkopen?

Wil je zelf merkbaar beter verkopen via de hink-stap-sprong ‘Positioneren – Communiceren – Sales genereren’? Bel (06) 53 22 60 82 of neem contact op met Hans Verouden van Revenew.

Gratis 11 beklijvende tips

Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Gereedschap van de tekstschrijver’ als welkomstcadeau: 10 gereedschappen met plakkracht en 1 uitsmijter.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.