Tekstschrijver in Tilburg nodig? Voor papier en beeldscherm?

Als ondernemer in Tilburg kiezen voor een ervaren tekstschrijver? Graag zet ik jouw ideeën en plannen op papier. Of op het beeldscherm natuurlijk. Mijn motto als tekstschrijver luidt: schrijven om te beklijven. Een beklijvende, verhalende tekst leest prettig, is gemakkelijk te onthouden en ideaal om door te vertellen. Door de focus op SEO en zoekwoorden zijn de webteksten van Andries bovendien prima vindbaar in Google. Geen garanties voor een nummer 1-positie. Wel een webpagina die binnen enkele maanden op de eerste pagina met zoekresultaten staat.

Tekstschrijver voor Tilburg: de skonste stad van ’t laand

Commerciële teksten voor verkoopbrieven, brochures, advertenties of nieuwsbrieven? SEO-vriendelijke webteksten voor bestaande of nieuwe websites? Of teksten voor je weblog? Als ervaren, freelance tekstschrijver ga ik graag voor je aan de slag. Vanuit Veldhoven ben ik in een half uurtje in Tilburg. Ik heb er gestudeerd en gewoond: aan het Hasseltplein met uitzicht vanuit mijn studentenkamer op de beroemde Hasseltse Kapel. Ik ken dus de weg in de skonste stad van ’t laand. Interesse? Bel (06) 53 22 60 82 of klik op onderstaande button om een afspraak te maken.

Roots als freelance tekstschrijver in Tilburg

De roots van Andries tekst, training & advies als tekstschrijver liggen in Tilburg. Na een studie Nederlands & Communicatie was de keuze snel gemaakt. Als tekstschrijver verwoorden wat anderen willen zeggen. Dat was mijn uitdaging. 20 jaar geleden heb ik de stoute schoenen aangetrokken. In maart 1996 schreef ik Andries tekst & advies in bij de Kamer van Koophandel in Tilburg. Mijn carrière als tekstschrijver was begonnen. Ook vanuit mijn huidige woonplaats Veldhoven klim ik nog regelmatig in de pen voor bedrijven in Tilburg. Een tekstschrijver kent immers geen grenzen.

Drieluik over ervaringen als tekstschrijver in Tilburg

Over mijn beginperiode als tekstschrijver in Tilburg heb ik 3 blogs geschreven:

Gratis 11 beklijvende tips

Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Gereedschap van de tekstschrijver’ als welkomstcadeau: 10 gereedschappen met plakkracht en 1 uitsmijter.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.