Neem de handschoen op tijdens Vragen(v)uurtje

Zet jij als ondernemer vraagtekens bij de kwaliteit van je online teksten? Denk aan webteksten, blogs of landingspagina’s? Twijfel je over de vindbaarheid van je webpagina’s in zoekmachines zoals Google? Of heb je het gevoel dat bezoekers jouw teksten onaantrekkelijk vinden en afhaken? Ben je zelf geen professioneel tekstschrijver? Geen probleem. Het is heel menselijk als je twijfelt over de kwaliteit van je online teksten. Maak nu een afspraak voor het Vragen(v)uurtje en geef een impuls aan je teksten.

Samen sparren? Hoe werkt dat?

Durf je de uitdaging aan en neem je de (boks)handschoen op? Met liefde en plezier ga ik met je in gesprek over de kwaliteit van je online teksten. Hoe werkt de service ‘Vragen(V)uurtje’? Als je interesse heb in deze service, doorlopen we de volgende stappen.

 • Stap 1: Je stuurt per mail de url van je website (homepage en 1 onderliggende pagina) of een blogartikel (maximaal 700 woorden) als Wordbestand.
 • Stap 2: Je belt of mailt om een afspraak te maken voor het Vragen(v)uurtje. We plannen via Skype of Zoom een gezamenlijke sessie.
 • Stap 3: Je ontvangt een factuur van 149 euro voor deze service. Het is de bedoeling dat je dit bedrag overmaakt voor het Vragen(v)uurtje. Dit bedrag staat voor een tijdsinvestering van 2 á 2,5 uur.
 • Stap 4: Ik maak een quickscan van de webteksten (homepage en 1 onderliggende pagina) of het blog op. Hierbij kijk ik naar SEO, usability, stijl en structuur.
 • Stap 5: Je ontvang mijn analyse retour in je mailbox, vóór onze afspraak voor het Vragen(v)uurtje. De analyse is een Word-bestand met ‘Wijzigingen bijhouden’ en een lijstje met verbeterpunten.
 • Stap 6: Tijdens het Vragen(v)uurtje bespreken we mijn bevindingen (quickscan en verbeterpunten) en mag je me het vuur aan de schenen leggen. maak ik een quickscan van je teksten. Aansluitend bespreken we in een gezamenlijke sessie mijn ervaringen.
 • Stap 7: Op basis van voortschrijdend inzicht verbeter je de kwaliteit en vindbaarheid van je online teksten.

Voordelen Vragen(v)uurtje

Twijfel je over de kwaliteit, zichtbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van je online teksten? Ervaar nu zelf de meerwaarde van het Vragen(v)uurtje:

 • Laat je teksten op professionele wijze beoordelen
 • Verbeter je teksten met concrete tips en kleine veranderingen
 • Redigeer je teksten op een snelle, praktische en doelgerichte manier
 • Houd de regie zelf in handen: jij bepaalt uiteindelijk wat je wel of niet verandert
 • Stap voor stap leer je beter en aantrekkelijker schrijven
Sparren over website

Ja, ik wil sparren over mijn online teksten

Graag maak ik een afspraak met André Driessen voor een Vragen(v)uurtje. Van te voren verstuur ik de tekst van 2 webpagina’s of 1 blog voor een professionele analyse. En ik betaal de factuur van 149 euro. Dit bedrag staat voor een tijdsinvestering van 2 á 2,5 uur. De uitkomst van deze quickscan vormt de basis van een uur sparren.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.