Op zoek naar een ervaren ghostblogger voor je blog?

Bloggen is dé manier om de kracht van persoonlijke verhalen te demonstreren, kennis te verspreiden en autoriteit op te bouwen. Bloggen is bovendien onmisbaar als je inzet op SEO en linkbuilding. Heb je te weinig tijd om te bloggen? Of is schrijven niet je favoriete bezigheid?  Geen man over boord. Graag kruip ik als ghostblogger in jouw huid. En zet aan de hand van steekwoorden of ideeën een persoonlijke tekst op papier.

Ghostblogger met speciale strippenkaart

Is bloggen geen ABC’tje voor je, maar eerder een worsteling? Bloggen hoeft geen blog aan je been te zijn. Andries tekst, training & advies schrijft voor verschillende ondernemers in de regio Eindhoven – Tilburg – Den Bosch hun blogs. Zoek je zelf een ghostblogger? Stap op de bus met de speciale strippenkaart.

Voorwaarden strippenkaart

  • 10 blogs voor de prijs van 9
  • Betaling vooraf in twee termijnen (voor het eerste blog en voor het zesde blog)
  • Omvang blogs: 500 – 600 woorden
  • Tijdsindicatie per blog: plusminus 4 uur
  • Brainstorm van 1 uur om onderwerpen invalshoeken te bespreken (wordt apart gefactureerd).

Voorbeelden blogs voor ondernemers

Voor onderstaande bedrijven of ondernemers is Andries tekst, training & advies de afgelopen jaren in de pen geklommen als ghostblogger:

Gratis 11 krachtige blogtips

Zonder deze beproefde tips blijf je aanmodderen met je blog. Dat is toch zonde. Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Bloggen als krachtenspel’ als welkomstcadeau.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailChimp. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van MailChimp

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer