Tekstschrijver Eindhoven inschakelen?

Wil je online scoren met je content? Bijvoorbeeld met teksten voor je website, blogs of landingspagina’s. Met een script voor je animatie of bedrijfsfilm? Of met social media updates voor Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram? Mis je de vaardigheid of ontbreekt de tijd? Maak dan een een-tweetje met een ervaren tekstschrijver uit Eindhoven. Jouw rol als ondernemer blijft onmisbaar. Met een goede briefing of een verhelderend interview geef je een voorzet op maat. Vervolgens zet ik mijn creativiteit en taalgevoel in om de gewenste tekst te schrijven. Boeiend, begrijpelijk en beklijvend. Tekst zoals het hoort en scoort.

Afspraak maken met tekstschrijver Eindhoven?

Wil je in de regio Eindhoven – Tilburg – Den Bosch samenwerken met een ervaren tekstschrijver? Met liefde en plezier klim ik voor je in de pen. Bel (06) 53 22 60 82 of vul onderstaand contactformulier in om een afspraak te maken. Graag vertel ik – onder het genot van een cappuccino of kopje Earl Grey – hoe ik als tekstschrijver werk. Tijdens het gesprek checken we of we een klik hebben. Matcht het, dan zet ik op basis van jouw wensen een samenwerkingsvoorstel op papier.

Onweerstaanbare, vindbare teksten nodig?

Welke voordelen biedt het om een tekstschrijver uit Eindhoven in de arm te nemen? Het antwoord op deze vraag is klip en klaar. Het is mooi meegenomen als een (potentiële) klant je teksten leest. Veel beter is het als die klant in actie komt. Hij belt je op, hij vult een contactformulier in, hij downloadt een e-book of whitepaper of hij schrijft zich in voor een workshop. Als tekstschrijver versta ik de kunst om te verleiden: op het beeldscherm, op papier en bij presentaties. Denk aan een bedrijfspresentatie, een powerpointpresentatie of een pecha kucha. Daarbij maak ik uiteraard gebruik van verleidingstechnieken en de wijze waarop je brein beslissingen neemt.

Storytelling als rode draad

Als tekstschrijver Eindhoven pas ik graag storytelling toe in de teksten die ik voor je schrijf. Ook jij bent opgegroeid met het vertellen van verhalen. In jouw familie, vriendenkring, vereniging of netwerk doen allerlei verhalen de ronde. Denk aan anekdotes, gemeenschappelijke herinneringen of ervaringen die je deelt. Verhalen vertellen is een natuurlijke manier van communiceren. Verhalen inspireren, boeien en beklijven in ons collectieve geheugen. Om die reden is storytelling een beproefd communicatiemiddel om in te zetten. Met persoonlijke verhalen geef je abstracte onderwerpen een gezicht. En versterk je de onderlinge relatie met prospects, relaties en klanten.

Actueel portfolio

Onderstaand overzicht geeft een goed beeld van de teksten die ik als tekstschrijver voor opdrachtgevers in Eindhoven geschreven heb:

Gratis 11 krachtige blogtips

Zonder deze beproefde tips blijf je aanmodderen met je blog. Dat is toch zonde. Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Bloggen als krachtenspel’ als welkomstcadeau.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.

tekstschrijver eindhoven