Op zoek naar tekstschrijver voor webteksten in Eindhoven?

Ga je binnenkort aan de slag met een nieuwe website? Of wil je je huidige website eens flink onder handen nemen? Als je lekker eigenwijs bent, schrijf je die webteksten natuurlijk zelf. Je hebt immers niet voor niks leren schrijven op school. Over jezelf en over je bedrijf schrijven is lastig. Daar kom je vanzelf achter. De webpagina’s moeten bovendien vindbaar zijn in Google. Hoe doe je dat? En als klap op de vuurpijl moet de website ook nog voor meer conversie zorgen. Waar plaats je de banaan op je website? De banaan is in jargon de button of link die bezoekers moeten aanklikken. Als je verstandig bent, schakel je direct een tekstschrijver voor webteksten in. SEO-teksten schrijven is echt een vak.

SEO-tekstschrijver voor webteksten inschakelen?

Zelf schrijven van webteksten kost veel tijd en energie. Zeker als de benodigde expertise en ervaring ontbreekt. Samen met Kwaaijongens zorgt Andries tekst, training & advies voor een rebelse, online oplossing die werkt. Gegarandeerd. Vanuit Veldhoven schrijf ik voor ondernemers in de regio Eindhoven – Tilburg – Den Bosch – Weert. Interesse? Bel (06) 53 22 60 82 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.

Heldere navigatie, goede vindbaarheid, betere conversie

Waar mag je op rekenen als je Andries tekst, training & advies als tekstschrijver inschakelt voor je webteksten? SEO-tekstschrijven start met het leggen van een goed fundament. Voor deze basis werk ik samen met Kwaaijongens, online experts die je helpen om meer rendement uit je website te halen. Een goed scorende website is een samenspel van techniek, strategie, SEO en de juiste content. Samengevat bestaat deze kruisbestuiving uit de volgende onderdelen:

  • Bepalen doelstelling, doelgroepen en kernboodschap
  • Concurrentie-analyse & zoekwoordenonderzoek
  • Uitwerking navigatieschema
  • Bepalen boodschap en conversie per pagina
  • (her)schrijven content op basis van zoekwoorden en zoekgedrag
  • Design, fotografie en bouwen website
  • Monitoring online resultaten webpagina’s

Voorbeelden websites opdrachtgevers in Eindhoven

Onderstaande bedrijven in Eindhoven schakelende Andries tekst, training & advies als tekstschrijver voor webteksten in. Wil je nog meer voorbeelden zien? Bekijk dan het totaaloverzicht van gerealiseerde websites.

Gratis 11 krachtige blogtips

Zonder deze beproefde tips blijf je aanmodderen met je blog. Dat is toch zonde. Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Bloggen als krachtenspel’ als welkomstcadeau.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.

Copywriter Eindhoven - Hoe schrijf je goede webteksten

Hoe schrijf je goede webteksten?

Lees nu mijn blogartikel met 5 beproefde tips om hoger te scoren in Google. En ontdek dat webschrijven meer is dan schrijven voor zoekmachines alleen.

Besteed je regelmatig online teksten uit? Profiteer van onderstaande abonnementen

Abonnement voor blogs schrijven

Met bloggen deel je kennis, bouw je een expertstatus op en geef je de SEO van je website een impuls. Wil je me als ghostblogger inschakelen? Profiteer dan van een van de blogabonnementen.

Abonnement voor landingspagina’s

Via content marketing deel je waardevolle content om potentiële klanten aan te trekken. Ontbreekt de tijd, creativiteit of vaardigheid om content te creëren en te delen? Neem een abonnement.

Abonnement voor landingspagina’s

Schrijf content op basis van gerichte zoekwoorden. Zorg dat potentiële klanten doorklikken naar de juiste pagina’s. Profiteer van een van de abonnementen voor het schrijven van landingspagina’s.