Verbeter je score in Google met training Webschrijven

Schrijf je regelmatig teksten voor websites of webshops? Als communicatieadviseur, marketingmedewerker of webredacteur? Leer dan in ruim een halve dag de kneepjes van het vak webschrijven. In de interactieve training ‘Webschrijven zoals het hoort en scoort’ leer je webteksten schrijven voor 2 doelgroepen: bezoekers én zoekmachines zoals Google. Aan het einde van de training beschik je over een ‘gereedschapskistje’ met tips en trucs die je direct kunt inzetten om de score in Google te verbeteren.

Deelnemen?

Wil je de vindbaarheid van je website vergroten? Speel niet langer verstoppertje op internet, maar meld je aan voor de incompanytraining ‘Webschrijven zoals het hoort en scoort’. Andries tekst, training & advies geeft de training bij Seats2Meet Strijp-S in Eindhoven of op locatie. Aan jou de keuze.

Webschrijven met nadruk op SEO

De bezoekers van jouw site lezen niet, maar ze scannen. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is daarom een belangrijke schakel van succesvol webschrijven. In deze training leer je van zoekers ook bezoekers maken. Na afloop weet je hoe je webteksten schrijft. Kort en krachtig. Aantrekkelijk voor bezoekers. En vindbaar voor zoekmachines zoals Google. Je hebt de keuze uit: een persoonlijke training of een incompanytraining van ruim een halve dag.

Training Webschrijven in vogelvlucht

De volgende aspecten komen tijdens de training ‘Webschrijven zoals het hoort en scoort’ aan bod:

  • Ontdek hoe internetters een website gebruiken
  • Leer hoe zoekmachines werken
  • Benut de voorkeursposities voor zoekwoorden optimaal
  • Schrijf vindbare pagina’s voor websites
  • Schrijf effectieve en aantrekkelijke webteksten

Gratis 11 krachtige blogtips

Zonder deze beproefde tips blijf je aanmodderen met je blog. Dat is toch zonde. Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Bloggen als krachtenspel’ als welkomstcadeau.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.