SEO-tekstschrijver voor Den Bosch nodig?

Laat je als Bossche ondernemer binnenkort een nieuwe website bouwen? Wil je de webteksten van je huidige website een nieuwe impuls geven? Of ben je ontevreden over de vindbaarheid van je website in Google? Natuurlijk kun je zelf in de pen klimmen en webteksten schrijven of redigeren. Ongetwijfeld kom je er al snel achter dat tekstschrijven een vak is. Schrijven kost soms bloed, zweet en tranen als je zelf aan de slag gaat. Lukt het niet om chocola te maken van je webteksten? Neem dan een SEO-tekstschrijver voor Den Bosch in de arm.

Interesse in SEO-vriendelijke webteksten?

Is jouw website een veredelde vitrine of toonbank op internet waarin je je producten en diensten uitstalt? Of wil je graag dat potentiële klanten je website vinden als ze zoeken op de juiste keywords. Als tekstschrijver wil ik ook graag goed gevonden worden. Daarom heb ik deze landingspagina geoptimaliseerd op de zoekwoordcombinatie ‘SEO-tekstschrijver voor Den Bosch’. Vanuit Veldhoven en Zeeland schrijf ik beklijvende, SEO-vriendelijke webteksten voor bedrijven in de regio Tilburg – ‘s-Hertogenbosch – Eindhoven. Samenwerken?  Maak een afspraak of vraag een quickscan van je website aan.

Vaste prijs per pagina voor webteksten

Zoek je een tekstschrijver voor webteksten, landingspagina’s, blogs, content marketing of digitale nieuwsbrieven? Voor standaard webpagina’s hanteer in als SEO-tekstschrijver voor Den Bosch een vaste prijs per webpagina. Uiteraard heeft de complexiteit van het onderwerp invloed op deze prijs per pagina. Bij uitgebreide websites reken ik een lager uurtarief dan bij websites met een beperkt aantal pagina’s. Ongeacht de grootte van de website krijg je per pagina:

  • 3 alinea’s van 80 woorden (inclusief koppen 250 woorden) of 2 alinea’s en een opsomming met kenmerken of voordelen
  • subkoppen die een oplossing of voordeel communiceren
  • title Metatag (maximaal 65 karakters) en Description Metatag (maximaal 150 karakters)
  • kopregels, tussenkoppen, alinea’s, metatags  op basis van zoekwoorden

Kwaaijongens: rebelse oplossingen voor je website

Als SEO-tekstschrijver voor Den Bosch werk ik intensief samen  met Kwaaijongens uit Zeeland (bij Uden). 12 specialisten bundelen in dit collectief hun kennis en ervaring. Laat je binnenkort een nieuwe website of blogsite bouwen in WordPress? Wil je met ervaren SEO-specialisten brainstormen of sparren over je online strategie? Zoek je een ontwerper voor een nieuwe huisstijl? Of ben je ontevreden over de profielfoto’s of productfoto’s op je website? In online communicatie staan Kwaaijongens voor rebelse oplossingen die werken. Gegarandeerd.

Tekstschrijver bij Uitgeverij Malmberg in Den Bosch

Mijn roots als tekstschrijver liggen in Den Bosch. Aan het einde van mijn studie Nederlands & communicatie zocht ik een stage als copywriter. Deze uitdagende werkplek vond ik op de afdeling Marketing Voortgezet Onderwijs. 8 maanden lang schreef ik de teksten van verkoopbrieven, folders, brochures en catalogi om de leermiddelen te promoten. Een jaar na mijn afstuderen kreeg ik een vaste baan als tekstschrijver bij Uitgeverij Malmberg. Ik combineerde deze parttime baan met mijn eigen tekstbureau Andries tekst & advies. Als tekstschrijver heb ik Den Bosch het vak geleerd. Het was een vast ritueel dat bureauredacteuren mijn pennenvruchten controleerden. Het was een uitdaging om een tekst af te leveren zonder spel- en stijlfouten. Na 6 jaar Malmberg koos ik voor het zelfstandig ondernemerschap.

Gratis 11 krachtige blogtips

Zonder deze beproefde tips blijf je aanmodderen met je blog. Dat is toch zonde. Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Bloggen als krachtenspel’ als welkomstcadeau.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.

SEO-tekstschrijver Den Bosch - Hoe schrijf je goede webteksten

Hoe schrijf je goede webteksten?

Lees nu mijn blogartikel met 5 beproefde tips om hoger te scoren in Google. En ontdek dat webschrijven meer is dan schrijven voor zoekmachines alleen.

Laat je regelmatig online teksten schrijven? Profiteer van onderstaande abonnementen

Abonnement voor blogs schrijven

Met bloggen deel je kennis, bouw je een expertstatus op en geef je de SEO van je website een impuls. Wil je me als ghostblogger inschakelen? Profiteer dan van een van de blogabonnementen.

Abonnement Content marketing

Via content marketing deel je waardevolle content om potentiële klanten aan te trekken. Ontbreekt de tijd, creativiteit of vaardigheid om content te creëren en te delen? Neem een abonnement.

Abonnement voor landingspagina’s

Schrijf content op basis van gerichte zoekwoorden. Zorg dat potentiële klanten doorklikken naar de juiste pagina’s. Profiteer van een van de abonnementen voor het schrijven van landingspagina’s.