SEO-tekstschrijver voor Helmond nodig?

Wil je als Helmondse ondernemer hoger scoren met je nieuwe website in Google? Of ben je ontevreden over de ranking van je huidige webteksten?  Klim je zelf in de pen? Of schakel je een ervaren webschrijver in voor deze opdracht? Zelf webteksten schrijven kost vaak bloed, zweet en tranen. Vooral als de broodnodige tijd, expertise en creativiteit ontbreekt.

Geïnteresseerd in SEO-vriendelijke webteksten?

Als ondernemer wil je graag dat prospects en klanten jouw boodschap zien en lezen op internet. Goed vindbaar zijn in Google is daarvoor een eerste vereiste. Vanuit Veldhoven schrijft Andries tekst, training & advies beklijvende, SEO-vriendelijke webteksten voor bedrijven in de regio Tilburg – ‘s-Hertogenbosch – Eindhoven – Helmond. Samenwerken?  Bel (06) 53 22 60 82 of klik op onderstaande button om een afspraak te maken. Of vraag een quickscan van je website aan.

Webteksten met vaste prijs per pagina

Webteksten nodig voor je nieuwe of bestaande website? Als SEO-tekstschrijver voor Helmond hanteer ik per webpagina een vaste prijs. De complexiteit van het onderwerp heeft invloed op de tijdsinvestering en prijs per pagina.  Uitgebreide websites bevatten veel pagina’s met tekst en vergen dus ook meer tijd om te schrijven. Voor zo’n grote website reken ik een lager tarief per webpagina dan voor een website met een beperkt aantal pagina’s. Ongeacht de grootte van de website kun je per pagina rekenen op:

  • 3 alinea’s van 80 woorden (inclusief koppen 250 woorden) of 2 alinea’s en een opsomming met kenmerken of voordelen
  • subkoppen die een voordeel of oplossing communiceren
  • title Metatag (maximaal 65 karakters) en Description Metatag (maximaal 155 karakters)
  • belangrijke zoekwoorden vormen de basis voor kopregels, tussenkoppen, alinea’s en metatags

Samenwerken met de Kwaaijongens?

Als SEO-tekstschrijver ben ik aangesloten bij Kwaaijongens uit Zeeland (bij Uden). 12 professionals bundelen hun kennis en expertise binnen dit collectief  Heb je als ondernemer in Helmond een voorkeur voor WordPress als CMS-systeem voor je website? Wil je graag brainstormen of sparren met internetstrategen of SEO-specialisten? Of zoek je een creatieve duizendpoot voor een nieuwe huisstijl of fotoreportage. In online communicatie zorgen de Kwaaijongens rebelse oplossingen die werken. Gegarandeerd.

Gratis 11 beklijvende tips

Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Gereedschap van de tekstschrijver’ als welkomstcadeau: 10 gereedschappen met plakkracht en 1 uitsmijter.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.

Laat je regelmatig online teksten schrijven? Profiteer van onderstaande abonnementen

Abonnement voor blogs schrijven

Met bloggen deel je kennis, bouw je een expertstatus op en geef je de SEO van je website een impuls. Wil je me als ghostblogger inschakelen? Profiteer dan van een van de blogabonnementen.

Abonnement Content marketing

Via content marketing deel je waardevolle content om potentiële klanten aan te trekken. Ontbreekt de tijd, creativiteit of vaardigheid om content te creëren en te delen? Neem een abonnement.

Abonnement voor landingspagina’s

Schrijf content op basis van gerichte zoekwoorden. Zorg dat potentiële klanten doorklikken naar de juiste pagina’s. Profiteer van een van de abonnementen voor het schrijven van landingspagina’s.