Zonder vindbare webteksten tel je online niet mee

Heb je plannen voor een nieuwe website? Of ga je je bestaande website een flinke opknapbeurt geven? Zorg dan op elke webpagina voor vindbare webteksten, een glasheldere navigatie en een conversiebutton die direct in het oog springt. Bijna iedereen gebruikt tegenwoordig het internet om zich te oriënteren op nieuwe aankopen of herhaalaankopen. Het is cruciaal dat jouw website tijdens deze online zoektocht bij de eerste organische zoekresultaten van Google staat. Hoog scoren in de ranking van zoekmachines vraagt om een goede strategie, een selectie van de juiste zoekwoorden en een tekstschrijver die deze strategie en keywords vertaalt in vindbare webteksten.

Schakel SEO-tekstschrijver in voor vindbare webteksten

Klim je zelf in de pen om de teksten voor je website te schrijven? Of neem je een ervaren SEO-tekstschrijver in de arm om vindbare webteksten te schrijven? Als de benodigde ervaring en expertise ontbreekt, kost het veel kruim om de juiste teksten op papier te zetten. Als ervaren tekstschrijver ga ik graag voor de teksten van je website aan de slag. Veldhoven schrijf ik voor ondernemers in de regio EindhovenTilburgDen BoschHelmond.

Samenspel techniek, strategie, SEO en content

Schakel je Andries tekst, training & advies in voor vindbare webteksten? Bedenk dat de kruisbestuiving tussen techniek, strategie, SEO en de juiste content voor een goed scorende website zorgt. Dit samenspel bestaat uit onderstaande stappen:

  • Vaststelling doel, doelgroepen en kernboodschap website
  • Concurrentie-analyse & zoekwoordenonderzoek
  • Schematische uitwerking navigatieschema
  • Formuleren boodschap en conversie per pagina
  • (her)schrijven content op basis van zoekwoorden en zoekgedrag
  • Design, fotografie en bouwen website
  • Monitoring online resultaten webpagina’s

Wil je meer weten? Lees dan het blogartikel Hoe schrijf je goede webteksten? 5 tips waarmee je scoort in Google.

Samenwerking met Kwaaijongens

Voor de vindbaarheid gebruiken zoekmachines een geavanceerd algoritme. Google verklapt het geheim van de smid natuurlijk niet. Een aantal richtlijnen zijn wel bekend.  Het is cruciaal dat je webpagina’s indexeerbaar, vindbaar én gebruiksvriendelijk zijn. Voldoe je hier niet aan, dan ben je online in geen velden of wegen te bekennen. Of bezoekers klikken weg, omdat ze niet kunnen vinden wat ze zoeken. Voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) en internetmarketing maak ik gebruik van de kennis en ervaring van Kwaaijongens. Stop dus met online verstoppertje spelen. Zet in op vindbare webteksten en meer conversie.

Gratis 11 krachtige blogtips

Zonder deze beproefde tips blijf je aanmodderen met je blog. Dat is toch zonde. Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Bloggen als krachtenspel’ als welkomstcadeau.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.

vindbare webteksten Eindhoven