Op zoek naar SEO-tekstschrijver in Eindhoven?

SEO-vriendelijke webteksten schrijven voor je nieuwe website? Of de webteksten van je huidige website aanpassen aan zoekmachines zoals Google. Ga je zelf aan de slag? Of schakel je een ervaren webschrijver in voor deze klus? Zelf schrijven kost veel tijd en energie. Zeker als de benodigde expertise en ervaring ontbreekt.

Webteksten met vaste prijs per pagina

Webteksten nodig? Als SEO-tekstschrijver reken ik een vaste prijs per webpagina. Die prijs is afhankelijk van de complexiteit van het onderwerp. Bij grote websites met veel pagina’s is het tarief lager dan bij websites die maximaal 10 pagina’s bevatten. Ongeacht de grootte van de website krijg je per pagina:

  • 3 alinea’s van 80 woorden (inclusief koppen 250 woorden) of 2 alinea’s en een opsomming met kenmerken of voordelen
  • subkoppen die een voordeel of oplossing communiceren
  • title Metatag (maximaal 65 karakters) en Description Metatag (maximaal 150 karakters)
  • kopregels, tussenkoppen, alinea’s, metatags die geschreven zijn op basis van belangrijke zoekwoorden

Interesse in SEO-vriendelijke webteksten?

Je wilt toch ook graag dat (potentiële) klanten jouw boodschap lezen op internet. Goed gevonden worden door Google is daarvoor de eerste stap. Vanuit Veldhoven schrijft Andries tekst, training & advies beklijvende, SEO-vriendelijke webteksten voor bedrijven in de regio Tilburg – ‘s-Hertogenbosch – Eindhoven – Weert. Samenwerken?  Bel (06) 53 22 60 82 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Of vraag een quickscan van je website aan.

Samenwerken met de Kwaaijongens?

De expertise van Andries reikt verder dan het schrijven van SEO-teksten alleen. Bij online teksten maak ik dankbaar gebruik van de Kwaaijongens. Binnen dit collectief bundelen 12 specialisten hun kennis en ervaring. Wil je een nieuwe website laten bouwen in WordPress of Joomla? Heb je behoefte om te sparren met internetstrategen of SEO-specialisten? Of zoek je een creatieve duizendpoot voor een nieuwe huisstijl of fotoreportage. In online communicatie zorgen de Kwaaijongens rebelse oplossingen die werken. Gegarandeerd.

Gratis 11 krachtige blogtips

Zonder deze beproefde tips blijf je aanmodderen met je blog. Dat is toch zonde. Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Bloggen als krachtenspel’ als welkomstcadeau.