Verbeter je webteksten en schakel SEO-tekstschrijver in

SEO-vriendelijke webteksten schrijven voor je nieuwe website? Of de webteksten van je huidige website aanpassen aan zoekmachines zoals Google. Ga je zelf aan de slag? Of schakel je een ervaren SEO-tekstschrijver in voor deze klus? Zelf schrijven kost veel tijd en energie. Zeker als de benodigde expertise en ervaring ontbreekt. Ga je toch zelf aan de slag? Lees dan het blogartikel Hoe schrijf je goede webteksten? 5 tips waarmee je scoort in Google.

SEO-tekstschrijver inschakelen voor hogere ranking in Google?

Je wilt toch ook graag dat (potentiële) klanten jouw boodschap lezen op internet. Goed gevonden worden door Google is daarvoor de eerste stap. Vanuit Veldhoven schrijft Andries tekst, training & advies beklijvende, SEO-vriendelijke webteksten voor bedrijven in de regio Eindhoven – Tilburg – Den BoschHelmond. Je kunt ook een quickscan van je website aanvragen.

Webteksten met vaste prijs per pagina

Webteksten nodig? Als SEO-tekstschrijver reken ik een vaste prijs per webpagina. Die prijs is afhankelijk van de complexiteit van het onderwerp. Bij grote websites met veel pagina’s is het tarief lager dan bij websites die maximaal 10 pagina’s bevatten. Ongeacht de grootte van de website krijg je per pagina:

  • 3 alinea’s van 80 woorden (inclusief koppen 250 woorden) of 2 alinea’s en een opsomming met kenmerken of voordelen
  • subkoppen die een voordeel of oplossing communiceren
  • title Metatag (maximaal 65 karakters) en Description Metatag (maximaal 150 karakters)
  • kopregels, tussenkoppen, alinea’s, metatags die geschreven zijn op basis van belangrijke zoekwoorden

Samenwerken met de Kwaaijongens?

De expertise van Andries reikt verder dan het schrijven van SEO-teksten alleen. Bij online teksten maak ik dankbaar gebruik van de Kwaaijongens. Binnen dit collectief bundelen diverse specialisten hun kennis en ervaring. Wil je een nieuwe website laten bouwen in WordPress ? Heb je behoefte om te sparren met internetstrategen of SEO-specialisten? Of zoek je een creatieve duizendpoot voor een nieuwe huisstijl of fotoreportage. In online communicatie zorgen de Kwaaijongens voor rebelse oplossingen die werken. Gegarandeerd.

Voorbeelden websites Eindhovense bedrijven

Voor onderstaande Eindhovense bedrijven ben ik succesvol in de pen geklommen als SEO-tekstschrijver:

Gratis 11 krachtige blogtips

Zonder deze beproefde tips blijf je aanmodderen met je blog. Dat is toch zonde. Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Bloggen als krachtenspel’ als welkomstcadeau.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.

SEO-tekstschrijver Eindhoven

Laat je regelmatig online teksten schrijven? Profiteer van onderstaande abonnementen

Abonnement voor blogs schrijven

Met bloggen deel je kennis, bouw je een expertstatus op en geef je de SEO van je website een impuls. Wil je me als ghostblogger inschakelen? Profiteer dan van een van de blogabonnementen.

Abonnement Content marketing

Via content marketing deel je waardevolle content om potentiële klanten aan te trekken. Ontbreekt de tijd, creativiteit of vaardigheid om content te creëren en te delen? Neem een abonnement.

Abonnement voor landingspagina’s

Schrijf content op basis van gerichte zoekwoorden. Zorg dat potentiële klanten doorklikken naar de juiste pagina’s. Profiteer van een van de abonnementen voor het schrijven van landingspagina’s.