Website teksten laten schrijven in de regio Eindhoven?

Goede webteksten zijn onmisbaar voor een hoge ranking in Google en andere zoekmachines. Als Google je niet vindt of laag indexeert, besta je online niet. Dat is zonde van je online inspanningen. Geoptimaliseerde webteksten zorgen voor een hogere conversie en meer rendement. Als SEO-tekstschrijver zet ik graag de teksten voor je website op papier. Website teksten laten schrijven is geen taak voor mij alleen. Ik heb jouw hulp hard nodig voor een bevredigend eindresultaat. Jij kent als ondernemer je bedrijf van haver tot gort. En je weet met welke oplossingen je (potentiële) klanten vooruit helpt.

Webteksten schrijven: geen hogere wiskunde

Website teksten laten schrijven, is samenwerken pur sang. Voor deze co-creatie zijn de volgende disciplines nodig: jij zelf als ondernemer of bedrijfseigenaar, een SEO-tekstschrijver, een ontwerper, een webbouwer, een fotograaf en een SEO-strateeg. Het is geen hogere wiskunde, maar ook geen ABC’tje. Als je weet wat je wilt, is het begin al gemaakt. Met de beproefde tips op deze website zet je behoorlijke stappen. Heb je geen tijd of mis je de creatieve vaardigheid om zelf te schrijven? Focus dan op je ondernemerschap. En schakel een ervaren SEO-tekstschrijver in. Vanuit Veldhoven klim ik in de pen voor ondernemers en bedrijven in de regio EindhovenTilburgDen BoschHelmond.

Webpagina’s, landingspagina’s en blogs

Vergroot de vindbaarheid van je website met goede SEO-teksten. Focus je daarbij niet alleen op webpagina’s die je via het navigatiemenu aanklikt.  Webteksten schrijven richt zich ook op landingspagina’s en blogs. Met de juiste blogartikelen en landingspagina’s sla je online meerdere vliegen in één klap. Je werkt aan je online zichtbaarheid, je bent beter vindbaar in zoekmachines als Google en je bouwt stap voor stap aan een expertstatus.

7 tips voor website teksten laten schrijven

Vandaag de dag is bestaat een webpagina uit diverse soorten content. De vraag naar  afbeeldingen, animaties en video’s zit in de lift. Tekst is en blijft de belangrijkste factor om te informeren, te inspireren, te verleiden en te activeren. Wil je zelf je vindbaarheid een impuls geven? Of heb je behoefte aan een hogere conversie? Gebruik  onderstaande 7 tips om beter te scoren met je website:

  1. Focus op je doelgroep: zet pijnpunten, worstelingen of behoeftes van je (potentiële) klant centraal
  2. Plaats zoekwoorden op de juiste plek: in kopregels (h1), in tussenkoppen (h2 en h3), aan het van de eerste alinea, in afbeeldingen (alttag) en in links
  3. Schrijf actief, ritmisch en begrijpelijk: wissel korte en langere zinnen af en beperk de lijdende vorm, complexe woorden en jargon
  4. Kom snel ter zake: zet de de belangrijkste informatie bovenaan je webpagina (o.a. oplossingen, antwoorden, tips)
  5. Gebruik opsommingen: lijstjes met 3 – 5 – 7 bullitpoints vallen meer op en scannen beter dan alinea’s tekst
  6. Schrijf in spreektaal (dialoog): voer in gewone-mensentaal een een gesprek met (potentiële) klanten
  7. Conversie als eyecatcher: valt de button waarop je MOET klikken (voor informatie, download of afspraak) meteen op?

Abonnementen voor website teksten laten schrijven

De lancering van je website is pas het begin. Hoog scoren in Google is namelijk niet zo moeilijk. Het is veel lastiger om deze toppositie te behouden. Daarom vereist Google dat je je website regelmatig uitbreidt met nieuwe content. Denk aan webpagina’s, blogs of landingspagina’s. Voor deze continuïteit kun je elke week of elke maand mijn kennis en ervaring als  SEO-tekstschrijver inschakelen. Speciaal voor jou heb ik een aantal aantrekkelijke abonnementen. Voor deze abonnementen geldt een simpele stelregel: hoe meer ik schrijf, hoe minder je per webpagina, blog of landingspagina betaalt. Je kunt kiezen uit de volgende 3 varianten voor website teksten laten schrijven:

Gratis 11 krachtige blogtips

Zonder deze beproefde tips blijf je aanmodderen met je blog. Dat is toch zonde. Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Bloggen als krachtenspel’ als welkomstcadeau.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.

website teksten laten schrijven

Hoe schrijf je goede webteksten?

Lees nu mijn blogartikel met 5 beproefde tips om hoger te scoren in Google. En ontdek dat webschrijven meer is dan schrijven voor zoekmachines alleen.