Ervaren spreker over storytelling nodig?

Storytelling wint steeds meer aan populariteit. Raar eigenlijk, want mensen zijn gewend om elkaar verhalen te vertellen. Voordat het schrift ontstond, was het de normaalste zaak van de wereld. Waarin onderscheid storytelling zich van verhalen vertellen? Het vakgebied storytelling focust zich op de manier waarop je een verhaal vertelt. Mensen zitten op het puntje van hun stoel als je een verhaal boeiend vertelt. Wil je als ondernemers kennis maken met de kracht van storytelling?  Ik ben een ervaren spreker over storytelling. Graag klim ik tijdens een evenement op het podium voor een boeiende presentatie over hoe je verhalen vertelt.

Afspraak maken voor (gast)spreker over storytelling?

Ben je in de regio Eindhoven – Tilburg – Den Bosch op zoek naar een (gast)spreker over storytelling? Boek dan André Driessen voor een boeiende  presentatie over storytelling. Bel (06) 53 22 60 82 of vul onderstaand contactformulier in om een afspraak te maken. Voor een standaard (gast)presentatie over storytelling gelden standaard tarieven. Het is ook mogelijk om de presentatie af te stemmem op je persoonlijke wensen. Voor zo’n presentatie geldt een hoger tarief.  Tijdsduur is plusminus 60 – 90 minuten.

De bagage van de storyteller

Mensen zitten op het puntje van hun stoel als je een verhaal boeiend vertelt. Wil je als ondernemer leren om een persoonlijk verhaal te vertellen? Ervaar dan hoe je de kracht van storytelling inzet. Ontdek dat een goed verhaal boeit, inzicht geeft en mensen verbindt. Als spreker over storytelling neem ik je graag mee in de magische wereld van verhalen vertellen. Vanzelfsprekend put ik daarbij volop uit aansprekende anekdotes uit mijn persoonlijke en zakelijke leven. Nieuwsgierig hoe ik als spreker over storytelling voor het voetlicht treed? Bekijk dan de video ‘De bagage van de tekstschrijver‘.  Wil je de kneepjes van het vak echt leren? Geef je dan op voor de interactieve workshop Storytelling.

Presentatie storytelling ‘Er was eens …’

Wanneer boeit, verbindt en beklijft een persoonlijk verhaal? Bedenk dat een verhaal niet per definitie goed hoeft af te lopen. De wereldliteratuur levert hiervoor talloze voorbeelden. In veel verhalen komt de hoofdpersoon met vallen en opstaan tot de juiste inzichten. Het moment waarop de held opstaat en tot nieuwe inzichten komt, is kenmerkend voor storytelling. Vanzelfsprekend komt deze cruciale wending in een verhaal aan bod als je André Driessen inhuurt als spreker over storytelling. In vogelvlucht ziet zijn (gast)presentatie ‘Er was eens …’ er als volgt uit:

  • Wat is storytelling?
  • Ingrediënten storytelling
  • Historie storytelling
  • Kracht van storytelling
  • Reis van de held
  • Uitleg en voorbeelden van archetypes
  • Persoonlijke presentatie-opdracht

Gratis 11 tips voor Elevator Pitch met plakkracht

Nieuwsgierig hoe je een Elevator Pitch met plakkracht bedenkt? Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Stijg boven je zelf uit’ als welkomstcadeau.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer