Schakel tekstschrijver in voor begrijpelijke, vindbare teksten?

Bruis jij als ondernemer van de ideeën? Of wil je een boodschap uitdragen? Maar mis je de vaardigheid, creativiteit of tijd om zelf te schrijven? Als ervaren tekstschrijver verwoord ik wat jij wilt zeggen. Mijn merkbelofte luidt: ‘Schrijven om te beklijven’. Je boodschap moet blijven hangen. Gevonden worden  door Google. Of inspireren bij een presentatie. Wil je teksten laten schrijven voor blogs, landingspagina’s of content marketing? Profiteer nu van een van de aantrekkelijke abonnementen, onderaan deze homepage.

Tekstschrijver voor regio Eindhoven – Tilburg – Den Bosch

Als tekstschrijver werk ik vanuit Veldhoven. En schrijf ik voor ondernemers in de regio EindhovenHelmond – TilburgDen Bosch.  Ook buiten deze regio klim ik graag in de pen. Heb je behoefte aan een beklijvende tekst,  een vindbare webtekst of een inspirerende schrijf- of presentatietraining? Bel (06) 53 22 60 82 of klik op onderstaande button om een afspraak te maken met een ervaren tekstschrijver uit de regio Eindhoven.

Veel meer dan een tekstschrijver

Vanzelfsprekend kun je als ondernemer Andries tekst, training & advies inschakelen voor SEO-webteksten, copywriting of storytelling. Mijn bagage als tekstschrijver is gegroeid. Dankzij opleiding, ervaring en samenwerken. Ook voor de volgende disciplines kun je me inschakelen:

 • Rebelse oplossingen voor internet via Kwaaijongens: websites, webshops, applicaties, ontwerp templates & huisstijlen, internetmarketing en fotografie
 • Complete communicatietrajecten dankzij creatieve professionals in mijn netwerk
 • Uitbesteden blogs, social media of content marketing via aantrekkelijk abonnement
 • Gastspreker over actuele communicatiethema’s: storytelling, bloggen of elevator pitchen

Actueel portfolio

Regelmatig schrijf ik als tekstschrijver voor opdrachtgevers teksten voor online of offline media. Graag geef ik een impressie van succesvol afgeronde teksten:

 • De Budelse (Budel): showcase Samenwerking Polaroid (nieuwsbrief)
 • INSynQ (Eindhoven): deel 1 blogreeks btw: consequenties Brexit
 • Qubus Vastgoed (Uden): folder Opslag (i.s.m. Holman Vormgeving)
 • INSynQ (Eindhoven): folder PS24
 • Autoschade Bleyenberg (Hapert): folder Plaatwerk (i.s.m. Holman Vormgeving)
 • Frans Couwenberg (Veldhoven): positionering en tekst website (i.s.m. Kwaaijongens)
 • Contrive Automatiseringsdiensten (Veldhoven): tekst website
 • Itec (Zaltbommel): tekst website
 • Mobiele noodknop.nl (Eindhoven): blogartikelen
 • Vossen Natuursteen (Someren): tekst website, flyer en offertemap (i.s.m. Holman Vormgeving)
 • TwoWayz (Eindhoven): tekst website en folder
 • CollactiveBMK (Eindhoven): tekst relatiemagazine fusie Collactive en BMK

Gratis: 5 redenen om Storytelling te gebruiken

Wil je de plakkracht van persoonlijke verhalen inzetten in je zakelijke communicatie? Abonneer je op Plakkracht: de digitale tips van Andries tekst, training & advies. En ontvang als welkomstcadeau het e-book ‘Niet zeiken, vertel verhalen’. Een persoonlijk ‘zeikverhaaltje illustreert elke reden.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.

SEO-teksten schrijven Eindhoven - vergroot vindbaarheid

Brugfunctie 1

SEO maakt vindbaar

SEO-teksten schrijven Eindhoven - vergroot herkenbaarheid

Brugfunctie 1

SEO maakt zichtbaar

SEO-teksten schrijven Eindhoven - vergroot zichtbaarheid

Brugfunctie 1

SEO maakt herkenbaar

Abonnement voor blogs schrijven

Met bloggen deel je kennis, bouw je een expertstatus op en geef je de SEO van je website een flinke impuls. Wil je me als ghostblogger inschakelen? Profiteer dan van een van de blogabonnementen.

Abonnement Content marketing

Via content marketing deel je waardevolle content om potentiële klanten aan te trekken. Ontbreekt de tijd, creativiteit of vaardigheid om content te creëren en te delen? Neem een abonnement.

Abonnement voor landingspagina’s

Schrijf content op basis van gerichte zoekwoorden. Zorg dat potentiële klanten doorklikken naar de juiste pagina’s. Profiteer van een van de abonnementen voor het schrijven van landingspagina’s.

Abonnement voor Digitale nieuwsbrieven

Verleid klanten en prospects in digitale nieuwsbrieven om door te klikken naar waardevolle content op je website. Meet eerst de respons en onderneem daarna gerichte vervolgacties.