Gevonden worden in Google? Schakel SEO-tekstschrijver in

Schrijven voor het beeldscherm stelt andere eisen aan een tekst dan schrijven voor offline media. Als SEO-tekstschrijver schrijf ik natuurlijk voor potentiële klanten. Daarnaast richt ik mijn pijlen op zoekmachines zoals Google. Googleproof teksten zijn al lang geen onleesbare webteksten meer. De algoritmes die deze zoekmachine gebruikt worden steeds verfijnder. Content is koning. Of liever gezegd: keizer.

SEO-tekstschrijver voor regio Eindhoven – Tilburg – Den Bosch

Vanuit Veldhoven schrijft Andries tekst, training & advies online teksten voor bedrijven in de regio Eindhoven – Helmond – Tilburg – Den Bosch. Ook buiten deze regio ga ik graag voor je aan de slag. Whatsapp, e-mail, Zoom, Facetime, Skype en andere  communicatiemiddelen overbruggen immers moeiteloos afstanden.

Rebelse oplossingen voor het beeldscherm

Google hanteert specifieke richtlijnen voor de vindbaarheid. Online verstoppertje spelen werkt niet. Zorg dat je site indexeerbaar, vindbaar én gebruiksvriendelijk is. Anders scoren de pagina’s van je website laag in de ranking. Of bezoekers klikken snel weg, omdat ze de weg op je site niet kunnen vinden. Voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) en internetmarketing werkt Andries tekst, training & advies nauw samen met de Kwaaijongens: een team van experts die rebelse oplossingen bedenken en realiseren voor het beeldscherm.

Breed scala aan teksten voor beeldscherm

Als tekstschrijver voor webteksten is Andries tekst, training & advies gespecialiseerd in diverse teksten voor het beeldscherm. Benieuwd welke online teksten ik met mijn toetsenbord en muis schrijf? Klik op deze website door naar een van de volgende online oplossingen. Of profiteer van een van de abonnementen.

Gratis 11 krachtige blogtips

Zonder deze beproefde tips blijf je aanmodderen met je blog. Dat is toch zonde. Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Bloggen als krachtenspel’ als welkomstcadeau.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.

SEO-tekstschrijver Eindhoven

Laat je regelmatig online teksten schrijven? Profiteer van onderstaande abonnementen

Abonnement voor blogs schrijven

Met bloggen deel je kennis, bouw je een expertstatus op en geef je de SEO van je website een impuls. Wil je me als ghostblogger inschakelen? Profiteer dan van een van de blogabonnementen.

Abonnement Content marketing

Via content marketing deel je waardevolle content om potentiële klanten aan te trekken. Ontbreekt de tijd, creativiteit of vaardigheid om content te creëren en te delen? Neem een abonnement.

Abonnement voor landingspagina’s

Schrijf content op basis van gerichte zoekwoorden. Zorg dat potentiële klanten doorklikken naar de juiste pagina’s. Profiteer van een van de abonnementen voor het schrijven van landingspagina’s.