Gevonden worden in Google? Schakel SEO-tekstschrijver in

Schrijven voor het beeldscherm stelt andere eisen aan een tekst dan schrijven voor offline media. Als SEO-tekstschrijver schrijf ik natuurlijk voor potentiële klanten. Daarnaast richt ik mijn pijlen op zoekmachines zoals Google. Googleproof teksten zijn al lang geen onleesbare webteksten meer. De algoritmes die deze zoekmachine gebruikt worden steeds verfijnder. Content is koning. Of liever gezegd: keizer.

Rebelse oplossingen voor het beeldscherm

Google hanteert specifieke richtlijnen voor de vindbaarheid. Online verstoppertje spelen werkt niet. Zorg dat je site indexeerbaar, vindbaar én gebruiksvriendelijk is. Anders scoren de pagina’s van je website laag in de ranking. Of bezoekers klikken snel weg, omdat ze de weg op je site niet kunnen vinden. Voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) en internetmarketing werkt Andries tekst, training & advies nauw samen met de Kwaaijongens: een team van experts die rebelse oplossingen bedenken en realiseren voor het beeldscherm.

Breed scala aan teksten voor beeldscherm

Als SEO-tekstschrijver is Andries tekst, training & advies gespecialiseerd in diverse teksten voor het beeldscherm.  Benieuwd welke online teksten ik met mijn toetsenbord en muis schrijf? Op deze website kun je doorklikken naar de volgende online oplossingen:

SEO-tekstschrijver voor regio Eindhoven – Tilburg – Den Bosch

Vanuit Veldhoven schrijft Andries tekst, training & advies online teksten voor bedrijven in de regio EindhovenTilburg – Den Bosch. Ook buiten deze regio ga ik graag voor je aan de slag. Whatsapp, e-mail, skype en andere  communicatiemiddelen overbruggen immers moeiteloos afstanden. Interesse in  aantrekkelijke, vindbare teksten voor het beeldscherm? Bel (06) 53 22 60 82 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.

Gratis 11 krachtige blogtips

Zonder deze beproefde tips blijf je aanmodderen met je blog. Dat is toch zonde. Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Bloggen als krachtenspel’ als welkomstcadeau.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailChimp. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van MailChimp

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer