Ben je op zoek naar een tekstbureau in Eindhoven?

Een zoektocht is pas bevredigend als je vindt wat je zoekt. Ik heb goed nieuws voor je. Je hebt je eindbestemming bereikt: de website van Andries tekst, training & advies. Hoogstwaarschijnlijk heb je gegoogeld op de zoekwoorden ‘tekstbureau Eindhoven’. Als SEO-tekstschrijver heb ik ervoor gezorgd dat deze webpagina goed scoort en wordt getoond op de eerste pagina met zoekresultaten in Google. Een proeve van bekwaamheid als je zoekt naar een tekstbureau met ervaring in het schrijven van SEO-teksten.

Veel meer dan een tekstbureau

Het schrijven van commerciële teksten vraagt veel meer dan een correcte spelling en grammatica. Als SEO-tekstschrijver voor de regio Eindhoven beheers ik deze basisvaardigheden uiteraard. Door de intensieve samenwerking met collega-tekstschrijvers en creatieven is Andries veel meer dan een tekstbureau. Graag geef ik je een indicatie van de mogelijkheden:

  • Personal branding: meedenken over positionering en merkstrategie
  • Storytelling: bedenken en schrijven van persoonlijke verhalen en corporate story’s voor het MKB
  • Presentatietrainingen:  ondersteuning bij bedrijfspresentaties, pecha kucha’s en Elevator Pitches met plakkracht
  • Creatief denken: interactieve brainstormsessies om nieuwe ideeën en invalshoeken te bedenken
  • WordPress Websites: van realisatie tot oplevering, dankzij de samenwerking met Kwaaijongens
  • Interactieve workshops: leer schrijven of presenteren met overtuigingskracht (o.a. bloggen, storytelling, Elevator Pitch)

Voorbeelden websites opdrachtgevers in Eindhoven

De afgelopen jaren heb ik voor veel bedrijven in Eindhoven de tekst van de website geschreven. Om je hiervan een impressie te geven, heb ik een aantal voorbeelden op een rij gezet:

Tekstbureau in Eindhoven inschakelen?

Voor commerciële communicatieboodschappen schrijf ik graag een beklijvende tekst. Ik klim met liefde en plezier in de pen voor websites, blogs, digitale mailings en folders. Tekstbureau Andries tekst, training & advies werkt vanuit Veldhoven voor ondernemers in de regio Eindhoven – Tilburg – Den Bosch – Weert. Interesse? Bel (06) 53 22 60 82 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.

Gratis 11 beklijvende tips

Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Gereedschap van de tekstschrijver’ als welkomstcadeau: 10 gereedschappen met plakkracht en 1 uitsmijter.

Wat zeggen tevreden klanten?

‘André klimt graag in de pen voor beklijvende teksten en helpt je graag vooruit met heldere ideeën. En daarom ben ik ook zo blij met hem omdat hij meedenkt bij het hele proces van het tot stand komen van teksten. En niet alleen voor mijn eigen website maar ook voor het begrijpelijk schrijven (met inachtneming van de SEO-woorden) van de diverse communicatie-uitingen van mijn klanten. Zo worden teksten gebruiksvriendelijk om te lezen en worden ze op het internet gevonden.’

Anita Stegwee
Anita Stegwee Leads & Meets (Eindhoven)

‘André Driessen heeft Incassoplein als bedrijf en mij persoonlijk naar een hoger plan getild. Creativiteit en deskundigheid gaat hand in hand bij André. Hij heeft aan een half woord genoeg en van zijn werk spat de creativiteit af. Het is een feest om met André te werken, een betere professional in zijn vak ben ik nog niet tegengekomen’

Maarten Bijleveld
Maarten BijleveldIncassoplein credit managers (Eindhoven)

‘Het is niet eenvoudig als IT ’er de juiste omschrijving te vinden om dat wat wij doen – onze business – te verwoorden. André luistert, vraagt en doorgrondt mijn woorden en vertaalt deze in klare en pakkende taal. En dat op een heerlijk enthousiaste wijze, waardoor sparren met hem een waar feestje is.’

Jeroen Scholten
Jeroen Scholten Breen Services (Eindhoven)

‘Wij hebben zeer goede ervaringen met André Driessen. Als tekstschrijver heeft hij verschillende mailings en persberichten voor ons geschreven. Zijn teksten spreken tot de verbeelding en triggeren om door te lezen.’

Dirk-Jan Wolfert
Dirk-Jan WolfertVastelastenbond (Eindhoven)