Tekstschrijver voor internet nodig? Schakel SEO-copywriter in

Zoek je een tekstschrijver voor internet om met je webteksten hoger te scoren in Google? Ben je ontevreden over de vindbaarheid van je huidige  webpagina’s? Of heb je plannen voor een nieuwe WordPress-website en wil je 100% inzetten op zoekmachineoptimalisatie (SEO)? Andries tekst, training & advies realiseert samen met de experts van Kwaaijongens WordPress-websites die scoren: qua techniek en content uitstekend vindbaar in Google én responsive voor computer, laptop, tablet en smartphone.

Meer conversie? Plaats een ‘banaan’ prominent op webpagina’s

Als SEO-copywriter begrijp ik dat je meer conversie en rendement uit je website wilt halen. Daarom richt mijn focus zich op conversie. De button voor  bellen, mailen, abonneren, aanvragen of doorklikken moet in één oogopslag zichtbaar zijn. Deze zogenoemde ‘banaan‘ op je webpagina waarborgt meer respons. Interesse in samenwerken? Vanuit Veldhoven en Zeeland (bij Uden) schrijf ik voor ondernemers in de regio Eindhoven Tilburg Den BoschHelmond.

Zoekwoordenanalyse geeft richting

De bezoekers van je site lezen niet, maar ze scannen de webpagina’s. Ze willen in één oogopslag vinden waar ze naar zoeken. Een heldere navigatie en een duidelijke indeling van de webpagina’s is dus cruciaal. Kies je voor een WordPress-website? Dan start ik als SEO-copywriter met een uitgebreide zoekwoordenanalyse.  De uitkomst geeft richting aan het menu, de navigatie en de opbouw van de SEO-teksten met kopregels, tussenkopjes, alinea’s en opsommingen.

Tekstschrijver voor internet: oog voor zoekmachine én bezoeker

Schrijven voor het internet is een volwassen vakgebied geworden. De tijd is voorbij dat je met trucjes Google voor de gek kon houden. De algoritmes die Google gebruikt, rekenen af met valsspelers. Zoekopdrachten draaien om waardevolle, relevante content. Als SEO-copywriter schrijf ik teksten voor zowel zoekmachines als bezoekers. Niet alleen vindbaarheid is belangrijk. Het is ook belangrijk dat bezoekers niet te snel afhaken. Wil je meer weten? Lees dan het blogartikel Hoe schrijf je goede webteksten? 5 tips waarmee je scoort in Google.

Voorbeelden gerealiseerde websites:

Gratis 11 krachtige blogtips

Zonder deze beproefde tips blijf je aanmodderen met je blog. Dat is toch zonde. Abonneer je op Plakkracht – de digitale nieuwsbrief van Andries tekst, training & advies. En ontvang het inspiratieboekje ‘Bloggen als krachtenspel’ als welkomstcadeau.

Andries tekst, training & advies verstuurt nieuwsbrieven via MailPoet. Als je je aanmeldt, ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailpoet.

tekstschrijver voor internet Eindhoven